Alo!

HVALA TI ŠTO SI NAS PUSTIO U SVOJE DRUŠTVO!

- PIŠE: NINA DENDA

Feđa Stojanović kremiran je juče na Novom groblju u Beogradu, a glumca su na večni počinak ispratili porodica, kolege i najbliži prijatelji. Među prvima je pred kapelu stigla Feđina trudna ćerka Zoja, koja živi u inostranst­vu. Tužna povorka skupila se oko 14 sati na Novom groblju, a među glumcima koji su došli da se oproste od Stojanović­a bili su Gordan Kičić, Bule Goncić, Branislav Zeremski, Ivan Jevtović, Jelena Gavrilović, Branka Petrić i Ivan Jevtović, Voja Brajović. Gorica Popović održala je govor na kremaciji i poručila da je Stojanović ostavio neizbrisiv trag u domaćem glumištu.

- Tvoj odlazak nismo očekivali, kako je moguće da naš drug, čovek takve životne snage, takvog duha, pun radosti i smeha ode tako brzo. Prerano, druže naš, još je u tebi bilo ljubavi za porodicu, za prijatelje, za život... - rekla je u svom govoru, između ostalog, Gorica Popović, koja se rasplakala.

Inače, kremaciji je prethodila komemoraci­ja koja je održana u Ateljeu

Glumac je kremiran na Novom groblju, a poslednji pozdrav uputila mu je ćerka Zoja koja je stigla iz inostranst­va

212, a na kojoj je pročitan govor Mire Banjac.

- Hvala ti što si nas pustio u svoje društvo da bismo se osećali i mi moćnima. Hvala ti za podršku i za sve što si učinio za nas. Volimo te - rekla je Mira. Podsetimo, poznati pozorišni i filmski glumac Feđa Stojanović preminuo je 5. maja u 74. godini, nakon duge borbe s teškom bolešću.

 ??  ??
 ??  ?? Branko Cvejić i Voja Brajović
Branko Cvejić i Voja Brajović
 ??  ?? Ćerka Zoja Gorica Popović
Ćerka Zoja Gorica Popović
 ??  ?? Nebojša Ilić
Nebojša Ilić
 ??  ??
 ??  ?? Milan Marić
Milan Marić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia