Alo!

Alo! VEĆI OD SVIH

-

Dragi naši verni čitaoci, od 1. maja na kioscima vas čeka novi Alo! VEĆI OD SVIH! I po broju strana, ali i po raznovrsno­sti sadržaja. Potrudili smo se da za vas osmislimo 48 strana svakoga dana sa novim rubrikama, ali i sa starim znatno proširenim. Naši novinari zasipaće vas vestima iz Srbije, ali i sa Balkana i iz celog sveta. Sa svežim informacij­ama iz ekonomije ali i iz kulture, estrade i nezaobilaz­nog rijalitija. Sa više enigmatike i mnogo preglednij­om TV šemom. Sa najboljim savetima iz svih oblasti života na četiri strane svakog dana. Sa mnogo više strana rezervisan­ih za uspehe naših najboljih sportista.

I na kraju, sa mnogo više mesta za vaše zahteve, želje, kritike i pohvale, kada ih zaslužimo. Naravno i sa dodacima na koje ste navikli, i novim koje spremamo. Lepši i umiveniji, sa više atraktivni­h fotografij­a, ali i preglednij­i! I da ne zaboravimo - vaš Alo! će se prodavati po istoj ceni.

Za samo 30 dinara imaćete sve što vas zanima na dlanu.

Konačno ćete imati priliku da se pravovreme­no i istinito informišet­e, vrhunski zabavite i da uz vaš omiljeni list provedete ceo dan. Uverićete se da naš slogan nisu prazne reči. Da je vaš Alo! zaista:

 ?? FOTOGRAFIJ­E: DEJAN BRIZA ??
FOTOGRAFIJ­E: DEJAN BRIZA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia