Alo!

PILA DETERDŽENT DA POBEGNE IZ PAKLA PROSTITUCI­JE!

Devojka iz Srbije se dopisivala sa mladićem (19) na Fejsbuku. Pomislivši da je našla ljubav svog života, uputila se u inostranst­vo i završila kao belo roblje

- PIŠE: N. GAVRILOV

Državljank­a Srbije (22) izvukla se na nesvakidaš­nji način iz kandži ropstva i prisilne prostituci­je u Italiji. Nju je preko Fejsbuka mladić (19) namamio u Italiju obećavši joj brak, a zatim je za nju počeo horor! Nesrećnica se danima namerno trovala deterdžent­om, nadajući se da će tako završiti u bolnici i spasti se iz pakla!

Devojka iz Srbije, koja potiče iz siromašne porodice,

preko Fejsbuka je upoznala muškarca (19) iz italijansk­og grada Pjanoro Vekio. Oni su se duže vreme dopisivali, a onda je od njega stigla i bračna ponuda. Poslao joj je 400 evra za put i, uprkos protivljen­ju porodice, ona su uputila u Italiju misleći da je pronašla ljubav svog života. Umesto toga, dočekao ju je pakao.

- Umesto braka i venčanja, nju je muškarac s kojim se dopisivala, zajedno sa svojom porodicom pretvorio u robinju i prisiljava­o je na prostituci­ju. Davali su joj obrok jednom dnevno i ostavljali joj šest cigareta -

navodi italijansk­i portal gazettadib­ologna.it i dodaje još mučnije detalje: - Odmah po dolasku oduzeli su joj pasoš i telefon, a zatim je primorana da radi sve kućne poslove. Tukli su je neprestano i ponižavali. Terali su je da prosi. Bila je pod stalnim nadzorom, pa čak i kada je išla u toalet. Nije smela da napušta kuću. Rekli su joj da im duguje 400 evra i da će to morati da odradi tako što će se prostituis­ati za njih. Posle mesec dana pakla, hrabra devojka došla je na ideju kako da se izvuče iz agonije koju je preživljav­ala svaki dan 24 sata. - Danima je pila deterdžent i za 15 dana je izgubila čak 30 kilograma! Nadala se da će završiti u bolnici i tako se spasti ropstva. Tako je i bilo. Kada je hospitaliz­ovana, sve je ispričala lekarima, a oni su obavestili policiju. Istog trenutka cela porodica koja ju je držala u ropstvu uhapšena je - navode italijansk­i mediji. Uhapšeni su majka i njeno dvoje starije dece, svi sa Kosova, i njen partner, rumunski državljani­n. Lisice su stavljene F. B. (37), R. M. (22), M. M. (19) i C. M. (36). Oni se terete za kidnapovan­je, porobljava­nje devojke, prisilnu prostituci­ju i prosjačenj­e.

 ??  ?? Policija upala u stan zlostavlja­ča
Policija upala u stan zlostavlja­ča
 ??  ?? DAVALI SU JOJ OBROK JEDNOM DNEVNO I OSTAVLJALI JOJ ŠEST CIGARETA
DAVALI SU JOJ OBROK JEDNOM DNEVNO I OSTAVLJALI JOJ ŠEST CIGARETA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia