Alo!

Ogrlica od 14.000 evra?

Ovog brenda tada iznosila 495 dolara, iliti oko 50.000 dinara. Ovo nije prvi put da potpredsed­nica Vlade fura proizvode ovog preskupog brenda - ona je pre nekoliko godina podigla prašinu kada se na prijemu povodom Dana državnosti, koji je organizova­o tada

-

Luksuzni brendovi i preskupi nakit tolika su opsesija Zorani Mihajlović, ministarki energetike i rudarstva,

da ne može da odoli i da ih ne prati i lajkuje čak i sa svoje zvanične stranice na Instagramu.

Doduše, ministarki­na ljubav prema skupocenim torbama i još skupljem nakitu odavno je poznata te su mediji u više navrata pisali da njene ogrlice i tašnice vrede čitavo bogatstvo.

Naime, kada Mihajlović­eva ugrabi koji minut slobodnog vremena ona na društvenoj mreži Instagram prati i pregleda stranice sa brednirani­m komadima odeće, torbi i nakita. Jedna od njih je i stranica „cartieradd­ict“, što u prevodu znači kartie zavisnik. Ministarka najčešće lajkuje slike nakita, ali i šanelovih baletanki i torbi brenda „Luj Viton“.

Nije isključeno da političark­a na vreme proverava koji su modni brendovi aktuelni ove sezone, da bi na vreme pazarila nove modne komade.

O ministarki­nim sklonostim­a ka skupim komadima Alo! je već pisao u više navrata. Na otvaranju „BW Residences“pre tri godine sve oči bile su uprte u „Gučijevu” torbu od pitona, koju je potpredsed­nica Vlade tom prilikom prošetala. U pitanju

Kako su mediji pisali, u januaru prošle godine, povodom dvogodišnj­ice rada Kongresa srpsko- američkog prijateljs­tva, ministarka se pojavila u crnoj toaleti koju je upotpunila bisernom ogrlicom koja se mogla pazariti za „skromnih“14.000 evra, dok je puna cena čak 46.000. Svoj izgled upotpunila je i minđušama iste modne kuće, od, kako kažu upućeni, tahiti bisera iz Francuske Polinezije i briljanta, čija je vrednost čak četiri hiljade evra.

je bio model „gucci python hobo bag”, a koliko je torba ekskluzivn­a, pokazuje i to što je na svim sajtovima tada bila rasprodata.

Tom prilikom je pokazala ništa manju vernost i prema brendu „Šanel”, jednoj od najprestiž­nijih modnih kuća. Naime, Mihajlović­eva se na pomenutom događaju od sunca branila „Šanelovim” naočarima, čija cena na zvaničnom sajtu

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia