Alo!

Ša: Plašim se, fali mi deo mene!

- N. DENDA

Tara Simov je u žiži je interesova­nja nakon što je zbog svog agresivnog ponašanja diskvalifi­kovana iz „Zadruge“. Iako je pre dva dana u ekskluzivn­om intervjuu za Alo! istakla kako će je to koštati novca, a nakon što ju je TV „Pink“tužio možda i slobode, ona ne prestaje da vodi rijaliti napolju. Naime, putem društvenih mreža, starleta svakodnevn­o vodi rat protiv bivših cimera. U lajv uključenju na svom Instagram profilu osula je paljbu po svima onima koje je do juče nazivala svojim prijatelji­ma.

- Ako se Janjuš sje*ao, ne znači da se sje*ao i Nenad - počela je Tara

Izdali je prijatelji: Marko Đedović i Sandra Rešić svoje obraćanje.

- Svi sada Nenada teraju da se pokaje što je uplovio u vezu sa mnom, ali neće im uspeti jer se on ne kaje. I da me njegova porodica ne voli, meni je važno da me on voli. Sve ostalo će doći na svoje kada izađe - samouveren­a je Tara.

Nakon što je njegova ljubavnica napustila „belu kuću“, Nenad Aleksić Ša upao je u depresiju. Dane provodi kukajući ili pričajući sa zadrugarim­a o njoj. - Imam strah kao nikad u životu, sav drhtim, kao da sam prvi put pred kamerama. Smoren sam i tužan. Ne mogu da uspostavim konekciju sam sa sobom. Preteško mi je. Kad se vežem za nekog, to je to. Navikao sam da ležem i da se budim sa njom. Svađe, lepi trenuci, sve smo radili skupa. Kao da deo mene fali - kukao je Ša. - Sandra Rešić je pokazala glumu na delu, može da ispriča i o mom životu šta zna kada se već zaletela toliko. Pokazalo se da su mi prijatelji samo Paula, Jovana i Karić, osobe koje sve znaju, a ćute - rekla je ona pa onda osula paljbu po Marku Đedoviću. - Sramota! Gde su mu bila mu*a dok sam bila unutra?! naglasila je Tara Simov pa sve dojučerašn­je prijatelje nazvala miševima.

- Čorbu takođe treba da bude sramota! Branila sam ga osam meseci i svađala se sa Nenadom zbog njega, a on laže i izmišlja da je sa mnom bio intiman u šteku.

Ali, karma je kučka, a ja sam još veća - istakla je bivša zadrugarka koja je više puta ponovila da je u lošem psihičkom stanju i na

lekovima.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia