Alo!

Alo! VEĆI OD SVIH

SEKSI SENJORITA UVEK ŽELI VIŠE!

-

Dragi naši verni čitaoci, od 1. maja na kioscima vas čeka novi Alo! VEĆI OD SVIH! I po broju strana, ali i po raznovrsno­sti sadržaja.

Potrudili smo se da za vas osmislimo 48 strana svakoga dana sa novim rubrikama, ali i sa starim znatno proširenim.

Naši novinari zasipaće vas vestima iz Srbije, ali i sa Balkana i iz celog sveta.

Sa svežim informacij­ama iz ekonomije ali i iz kulture, estrade i nezaobilaz­nog rijalitija.

Sa više enigmatike i mnogo preglednij­om TV šemom. Sa najboljim savetima iz svih oblasti života na četiri strane svakog dana.

Sa mnogo više strana rezervisan­ih za uspehe naših najboljih sportista.

I na kraju, sa mnogo više mesta za vaše zahteve, želje, kritike i pohvale, kada ih zaslužimo.

Naravno i sa dodacima na koje ste navikli, i novim koje spremamo.

Lepši i umiveniji, sa više atraktivni­h fotografij­a, ali i preglednij­i!

I da ne zaboravimo - vaš Alo! će se prodavati po istoj ceni. Za samo 30 dinara imaćete sve što vas zanima na dlanu. Konačno ćete imati priliku da se pravovreme­no i istinito informišet­e, vrhunski zabavite i da uz vaš omiljeni list provedete ceo dan.

Uverićete se da naš slogan nisu prazne reči.

Da je vaš Alo! zaista:

Milica Pavlović ovih dana ima pune ruke posla. Pevačica snima novi album, a uletela je i u modnu industriju, pa je sa prijatelji­com Biljanom Tipsarević pokrenula modnu liniju. Što bi se reklo, ne zna gde udara od posla! Ipak, za Alo! uvek ima vremena. Milica najviše voli da čita VIP teme jer je i sama čest gost na stranama zabave, ali je zanimaju i strane saveta gde iz dana u dan može da se informiše o raznim temama iz oblasti zdravlja, mode, lepote… Kad pročita i najnovije vesti, baci oko i na sport, a na kraju uživa u stranama razonode rešavajući ukrštenice i sudoku. Kako kaže, u Alo! svako može da pronađe nešto što ga zanima jer je Alo! sa 48 strana svakog dana veći od svih!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia