Alo!

IZBO KOMŠIJU ZBOG BANDERE!

Slobodan N. (56) preminuo u bolnici pošto ga je K. Z. (77) dva puta ubo nožem u stomak. Zločinu je prethodila svađa u vezi sa infrastruk­turom u selu

- E. A.

Slobodan N. (56) iz mesta Suvo Selo kod Vladimirac­a preminuo je u Opštoj bolnici u Šapcu nakon što ga je komšija K. Z. (77) u nedelju oko 20.30 časova ubo dva puta nožem u stomak. Kako saznajemo, zločin se dogodio na sastanku Mesne zajednice, navodno posle svađe u vezi sa infrastruk­turom u tom selu. - Izbila je žučna rasprava o tome šta će se u selu raditi i gde, kuda će ići određeni vodovi… Najednom su žrtva i osumnjičen­i počeli da raspravlja­ju o tome kroz čije imanje treba da prođu vodovi i stubovi. Bilo je teških reči i uvreda. Vikali su jedan na drugog - navodi naš izvor iz istrage.

On dodaje da je osumnjičen­i potom otišao do svog automobila, uzeo nož i vratio se na sastanak.

- Prišao je Slobodanu i dva puta ga ubo u stomak.

Prisutni su bili u šoku. Jedni su se ukipili ne znajući šta da rade, dok su drugi skočili na napadača kako bi ga odvojili od Slobodana, koji je pao kao pokošen. Meštani koji su bili prisebni odmah su ga smestili u vozilo i odvezli u šabačku bolnicu - dodaje naš sagovornik. Lekari su pokušali da spasu nesrećnog čoveka, ali bez uspeha.

On je od povreda preminuo, što je potvrdio i Zoran Obradović, tužilac Višeg javnog tužilaštva u Šapcu. Osumnjičen­om je određeno zadržavanj­e do 48 časova i biće priveden tužilaštvu na saslušanje. Meštani sela kažu da su tužni zbog smrti svog komšije, a retki su se usudili da govore o zločinu.

- Sastali su se da reše nesuglasic­e i selo učine boljim, a na kraju smo ostali bez Slobodana. Nijedan problem ne može da opravda zločin, pogotovo ne bandere… - kažu nam meštani Suvog Sela.

PRISUTNI SU BILI U ŠOKU. JEDNI SU SE UKIPILI NE ZNAJUĆI ŠTA DA RADE, DOK SU DRUGI SKOČILI NA NAPADAČA KAKO BI GA ODVOJILI OD SLOBODANA

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia