Alo!

Kvota na Nikolu drastično pala

-

PIŠE: ANJA VUKAŠINOVI­Ć

Najizazovn­ija i jedna od najlepših sportistki­nja sveta svim srcem veruje da će Nikola Jokić na kraju sezone biti proglašen za najkorisni­jeg igrača NBA lige!

Prelepa golferka Pejdž Spiranac, za kojom uzdišu muškarci širom sveta, obukla je dres srpskog košarkaša i u ime jednog lanca kladionica u SAD objavila lepu vest za sve one koji su uložili novac na igrača Denvera kao MVP-JA!

- Mi smo odlučili da uradimo nešto što se baš i ne čini. Ako pratite NBA, znate da Nikola Jokić ima neverovatn­u sezonu, glavni je kandidat za MVP nagradu, iako imamo još mesec dana dok to ne bude ozvaničeno. Ipak, rešili smo da svakome ko je iz Kolorada, a ko se dosad kladio na to da će Jokić biti MVP, već sada bude isplaćen dobitak. Ne u vidu nekih bonusa, već keš - objavila je Spiranac.

Golferka, inače hrvatskih korena, na društvenim mrežama ima više od

Jokić je eksplodira­o poslednjih meseci na terenu što ga je i svrstalo u krug najužih kandidata za MVP nagradu. Iako pre početka sezone kladionice nisu videle Srbina kao nekog ko će biti zvezda lige. Naime, pre pet meseci na jedan uložen dolar za Jokića kao najkorisni­jeg igrača NBA dobijalo se čak 20 dolara zarade, dok se sada na uloženih 20 dobija svega jedan dolar.

tri miliona pratilaca što i ne čudi jer je mnogi smatraju najlepšom sportistki­njom sveta.

Nikola Jokić bori za titulu MVP-JA sa igračima poput Krisa Pola i Džoela Embida, a u Americi se već dugo vodi ozbiljna polemika oko toga da li je Srbin zaslužio ovo priznanje.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia