Alo!

U MAŠINI ZA M NAĐENA LJUD

Veštačenje mašine za mlevenje mesa pokazalo da su u vikendici u Ritopeku pronađeni DNK tragovi najmanje tri osobe

- PIŠE: EKIPA ALO!

Rezultati veštačenja mašine za mlevenje pronađene u vikendici Veljka Belivuka u Ritopeku pokazali su da se na njoj nalaze DNK tragovi više žrtava i potvrdili da su članovi Veljine bande na monstruoza­n način mučili, ubijali i naposletku mleli tela svojih suparnika kako bi uništili sve dokaze!

Kako Alo! saznaje, na mašini su nađeni tragovi za koje se sumnja da pripadaju jednom navijaču Crvene zvezde, jednom članu pljačkaške grupe „Pink panteri“i jednom od navijača Partizana. Sva trojica su tokom prošle godine nestala bez traga i sve vreme se sumnjalo da su žrtve Veljinog klana, što su policija i tužilaštvo i dokazali!

- Opsežna veštačenja su i dalje u toku, ali dosadašnji rezultati pokazuju da su žrtve klana Belivuk-miljković upravo njih trojica. Oni su na najmonstru­ozniji način mučeni i ubijeni, a njihova raskomadan­a tela su naposletku iznesena u kesama i sportskim torbama - navodi naš izvor. Javnost je o rezultatim­a veštačenja mašine za mlevenje izvestio Aleksandar Vulin, ministar unutrašnji­h poslova, koji je potvrdio da se na njoj nalaze tragovi više žrtava, ali nije precizirao o kome je tačno reč. - Nijedan zločin klana Belivukmil­jković neće ostati nerasvetlj­en. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se, osim oružja i eksploziva, nalazila i industrijs­ka mašina za mlevenje mesa, policija i tužilaštvo za organizova­ni kriminal definitivn­o su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih

ONI SU NA NAJMONSTRU­OZNIJI NAČIN MUČENI I UBIJENI, A NJIHOVI RASKOMADAN­I LEŠEVI SU NAPOSLETKU IZNESENI U KESAMA I SPORTSKIM TORBAMA

žrtava ovog klana - rekao je Vulin. Na snimku koji je pre par meseci isplivao u javnosti, a koji su sačinile srpske bezbednosn­e službe, vidi se trenutak kada u vikendicu u Ritopeku ulazi Milan Ljepoja, nekadašnji član „Pink pantera“. On je, kako je objavljeno, u toj kući ubijen, nakon čega je njegovo unakaženo i raskomadan­o telo izneseno iz kuće i bačeno.

Kako je Alo! već pisao, sumnja se da su Velja Nevolja i Marko Miljković dobili zadatak od svog vođe Radoja Zvicera da eliminišu ne samo Ljepoju, već i ostale „Pink pantere“. - Odbegli vođa „kavčana“je tako odlučio jer je navodno saznao da je Ljepoja poslao Nišlilje Petra Jovanovića i Milana Brankovića da ga ubiju u Kijevu u Ukrajini - rekao je izvor našeg lista.

Goran Veličković Goksi, treća žrtva Belivukovo­g klana, nestao je 5. avgusta prošle godine i nije se znalo ništa o njemu. Međutim, policija je u bunaru ispred vikendice u Ritopeku pronašla lobanju za koju se sumnja da je njegova. Istraga je pokazala da su ga članovi Veljine ekipe sačekali na parkingu u Višegradsk­oj ulici i „smartom“ga odvezli u Ritopek, gde su ga sačekali Belivuk i Miljković, koji su ga, sumnja se, najpre mučili a potom hladnokrvn­o ubili.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Vratanca kroz koja su uvlačili žrtve u podrum u kojem su se dešavali najsvirepi­ji zločini
Vratanca kroz koja su uvlačili žrtve u podrum u kojem su se dešavali najsvirepi­ji zločini

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia