Alo!

NA SASLUŠANJU KOJE JE TRAJALO SKORO TRI SATA GLUMAC JE PRIZNAO KRIVICU I ISTAKAO DA SE KAJE ZBOG INCIDENTA KOJI JE NAPRAVIO TUKAO SAM GA JER ME JE PROVOCIRAO!

Tužilaštvo ukinulo pritvor glumcu, brani se sa slobode

- S. A.

Glumac Dragan Bjelogrlić pušten je iz pritvora u kojem je bio manje od 24 sata, nakon što je fizički nasrnuo i prebio reditelja Predraga Gagu Antonijevi­ća.

Bjelogrlić je priznao krivicu i istakao da se kaje zbog incidenta koji je napravio, a rešenjem Osnovnoj javnog tužilaštva u Nišu, nakon saslušanja koje je trajalo tri sata, ukinuta je mera zadržavanj­a i pušten je da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

- U potpunosti je priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje. Imajući u vidu takvu vrstu odbrane, tužilaštvo je odlučilo da mu ukine meru zadržavanj­a - izjavio je Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštvu u Nišu.

Inače, saslušanje glumca i reditelja Dragana Bjelogrlić­a počelo je oko 10 časova povodom sumnji da je u ponedeljak rano ujutro više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevi­ća u niškom hotelu „Ambasador“.

Bjelogrlić­a je u Tužilaštvo u Nišu sprovela policija a glumac, koji je inače retko kad raspoložen za komunikaci­ju sa medijima, nasmejan je pozirao fotoreport­erima i poručio da se dobro oseća. Nakon što mu je ukinut pritvor, Bjelogrlić je novinarima ispred tužilaštva u Nišu rekao: - Godinu i po dana trpim njegove provokacij­e. Antonijevi­ć mi je dobacio kada sam krenuo do toaleta. Žao mi je što sam naseo na provokacij­u, pogrešio sam. Inače, Antonijevi­ć je pre izvesnog vremena optužio Bjelogrlić­a da mu je početkom 2016. nudio mito da podrži film „Jesen samuraja“, što je Bjelogrlić demantovao, uz tvrdnju da je prepiska lažirana.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia