Alo!

ODSEĆI ĆU TI GLAVU SEKIROM!

Milutin A. priveden jer je pijan vozio automobil svog prijatelja u Novom Selu. Kada je saslušavan u stanici, policijsko­m službeniku je govorio da će ga ubiti, kunući se u mrtvog brata

- PIŠE: ENIS SADIKU

Saobraćajn­a policija je proteklog vikenda u Novom Selu kod Vrnjačke Banje zaustavila automobil u kojem su bili drvoseča Milutin A. i njegov prijatelj zbog sumnje da su vozili pijani. Ubrzo nakon toga, Milutin je pretio policajcim­a ubistvom, saznaje Alo!.

Izvor našeg lista navodi da je za volanom prvo bio Milutinov prijatelj. Alkotestom utvrđeno je da je imao određenu količinu alkohola u krvi, zbog čega su im saobraćajn­i policajci rekli da parkiraju vozilo i nastave peške. Međutim, oni su se oglušili o naredbu i onda je za volan seo Milutin, koji je bio pijan više od svog prijatelja.

- On je nastavio da vozi automobil jer mu je prijatelj rekao da ga preparkira kod benzinske pumpe. Tada su ga isti saobraćajn­i policajci uočili i ponovo zaustavili. Na pitanje saobraćaja­ca da pokaže vozačku dozvolu, rekao je da nema i pokušao da pobegne, odbivši i da se alkotestir­a. Budući da je drvoseča i da je poprilično jak, saobraćajc­ima je došlo pojačanje. Pošto su ga savladali i sprečili bekstvo, osumnjičen­i je odveden u stanicu - navodi naš izvor. Međutim, drvoseča je u stanici počeo da pretio smrću policajcu. - Rekao mu je da će mu odseći glavu, kunući se u mrtvog brata. Govorio je da zna gde je kuća policajca i da će doći tamo da ga ubije. Policajcu nije bilo svejedno zbog pretnji, budući da drvoseča ima istoriju napada na troje ljudi, i to sekirom. Sumnja se da je jednom i zapalio svoju kuću - kaže sagovornik našeg lista.

Policajci su potom obavestili nadležnog tužioca, koji je osumnjičen­om odredio pritvor do 12 sati zbog trežnjenja. Njemu pritvor od 48 časova nije određen jer nije bilo elemenata krivičnog dela, iako je pretio policajcim­a ubistvom.

 ??  ?? Odbio da se alkotestir­a i pokušao da pobegne: Milutin A. (levo)
Odbio da se alkotestir­a i pokušao da pobegne: Milutin A. (levo)

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia