Alo!

ĐILAS POLITIZUJE SMRT LANETA GUTOVIĆA

-

Pa da li je moguće da nemate ni trunke dostojanst­va u ovakvom momentu, morate da mešate politiku - poručio mu je jedan od pratilaca na Tviteru NA OVOM PRIMERU SE VIDI KOLIKO JE ČOVEK OČAJAN I KOLIKO NE MOŽE DA SE POMIRI SA TIME DA GA NAROD SRBIJE JEDNOSTAVN­O NEĆE Vladimir Marinković

Nema događaja i teme u Srbiji koje opozicija neće iskoristit­i za politička prepucavan­ja, pa čak i kad je u pitanju nečija smrt.

Veliki Glumac Milan Lane Gutović nedavno je preminuo, a umesto sećanja na velike uloge koje je za sobom ostavio, lider Stranke slobode i pravde ovaj tragičan gubitak za srpsku kulturu je ispolitizo­vao ono što za politizaci­ju sigurno nije.

- Otišao je Milan Lane Gutović. Veliki čovek, Veliki glumac, Veliki borac za slobodu, koju nažalost nije dočekao - napisao je Đilas na svom tviter nalogu i razbesneo svoje pratioce.

„Slobodu nije dočekao, koju po redu? Čemu to? Ne rabite smrt velikog čoveka u politikant­ske svrhe, neukusno je!“, „Da, baš je ovo prilika za politiku. Od čega ste vi napravljen­i? On je bio glumac i njegova umetnost je pripadala svima, ma kakvo da je bilo njegovo političko opredeljen­je.“, „Pa da li je moguće da nemate ni trunke dostojanst­va u ovakvom momentu, morate da mešate politiku. Pu“, „Nije imao šta da dočeka, već živimo u slobodi odavno... Ili smo možda bili u ropstvu u periodu 2000 - 2012, ako baš insistirat­e na podelama... I ne koristite jednu smrt i gubitak jednog naroda za svoju, tajkunsko-političku promociju...“, neki su od tvitova koje je izazvao Đilas sramnom objavom.

Đilasu nije ostao dužan ni marketiniš­ki stručnjak Nebojša Krstić, koji se zapitao: „Znači, Đilas je sloboda?“

Narodni poslanik Vladimir Marinković prokomenta­risao je za Alo! Đilasovu objavu.

- Da bi ostvario svoje puste snove o vlasti i novcu građana koji bi koristio za sebe i svoje poslušnike ne libi se da koristi najprizemn­ije metode. Ovoga puta je to preminuli glumac Milan Gutovic čiju smrt je povezao sa ličnim lukrativni­m ciljevima i prevazišao sam sebe. Na ovom primeru se vidi koliko je čovek očajan i koliko ne može da se pomiri sa time da ga narod Srbije jednostavn­o neće - kazao je Marinković.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia