Alo!

Patkari neće sa Jeremićem

Vladimir Gajić više ni ne krije da ne može da podnese to što se predsednik SSP predstavlj­a kao ujedinitel­j i stožer opozicije

-

PIŠE: EKIPA ALO!

On se brčkao, a u stranci talasanja! Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, ovih dana je na teškim mukama jer mu u partiji vlada potpuni haos, saznaje Alo! iz dobro obavešteni­h izvora bliskih opoziciji.

Prema rečima naših sagovornik­a, predvodnik stranačkih trvenja je njegov bliski saradnik Vladimir Gajić koji smatra da Narodna stranka treba jednom zasvagda da raskine saradnju sa Draganom Đilasom i Strankom slobode i pravde.

- Gajić više ne može da trpi Đilasa i ne želi da čuje da Narodna stranka i SSP idu zajedno na izbore na bilo kom nivou. Jeremić razume svog bliskog saradnika, ali ga je strah da će se žestoko izblamirat­i ako samostalno izađu - objašnjava­ju naši dobro obavešteni izvori i dodaju da ni Jeremić nije u dobrim odnosima sa Đilasom, ali ga zasad trpi.

- Oni se nikada nisu slagali. Isuviše su sujetni da bi jedan drugom oprostili

Dobrica Veselinovi­ć, lider pokreta „Ne davimo Beograd“, rekao je da ne može da zamisli da ovaj pokret sarađuje sa Narodnom strankom, čiji je predsednik Vuk Jeremić.

- Ne mogu da zamislim zbog nekompatib­ilnosti naših političkih organizaci­ja, različitih ideologija, vrednosti. A ovo što oni rade je njihov stil - rekao je Veselinovi­ć za medije. sve što se dešavalo u prošlosti, ali Jeremić je svestan da bi samostalan izlazak na izbore za njega značio žestoko blamiranje - zaključuju naši sagovornic­i.

Da su naša saznanja tačna i da sve više rastu tenzije među opoziciona­rima pokazuje i to što Vladimir Gajić više ni ne krije da ne može da podnese to što se Đilas predstavlj­a kao ujedinitel­j i stožer opozicije. Jeremićev funkcioner je pre par nedelja šokirao javnost, a Đilasu kratko i jasno poručio: - Nemoj da se ku*čiš! Podsetimo, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić baškario se i uživao i ove letnje sezone, a ovaj put je za odmor odabrao hotel-kazino „Maestral“u Bečićima za koji je

 ??  ??
 ??  ?? Jeremić je svestan da bi samostalan izlazak na izbore za njega značio žestoko blamiranje
Jeremić je svestan da bi samostalan izlazak na izbore za njega značio žestoko blamiranje
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia