Alo!

KRUPNA RIBA IZ AMERIKE, URGIRALA ZA KRALJA BANANA!

- OTAC I ĆERKA NEGIRAJU KRIVICU: Budo i Marina Krstović Drogu skrivali u voću

Iznenađuju­će? Otac Budo Krstović (66) i njegova ćerka Marina (27), koji su uhapšeni nakon što je policija u njihovom magacinu sa voćem pronašla

1,4 tone kokaina, pušteni su da se brane sa slobode! Sumnja se da je krupna riba iz jednog od narkokarte­la iz Južne Amerike urgirala da budu pušteni, nezvanično saznaje Alo! Droga vredna 100 miliona evra pronađena je među bananama u magacinu u okolini Zete. Kokain je u utorak posle ponoći iz Južne Amerike stigao brodom u Luku Bar, a potom je kamionom transporto­van do magacina u selu Mojovići. Sumnja se da je kokain bio namenjen škaljarsko­m klanu, a lisice na ruke stavljene su poznatom crnogorsko­m biznismenu i njegovoj ćerki. Nakon što im je određeno zadržavanj­e do 72 sata, došlo je do šokantne odluke.

- Marina Krstović i njen otac Budo, koje su istražni organi doveli u vezu sa zaplenom 1.400 kilograma kokaina, pušteni su da se brane sa slobode. Marina je negirala krivicu, a njen advokat je rekao da je Krstovićev­a prošla i poligrafsk­o ispitivanj­e navode crnogorski mediji.

Međutim, vest o njihovom puštanju na slobodu je iznenadila medije u regionu.

- Više ljudi je ispitano, njih dvoje su uhapšeni, a zatim su svi pušteni kao da se ništa nije dogodilo. S obzirom da se sumnja da je droga bila namenjena škaljarcim­a, a veliki novac je u igri, neka od krupnijih riba iz Južne Amerike je urgirala da se puste. Poznato je da muškarac poreklom s Balkana iz Južne Amerike šalje drogu za klanove - tvrdi izvor Alo!. Podsetimo, otac i ćerka su u rodbinskim vezama sa Igorom Krstovićem, navodnim članom „škaljaraca“, pa se ispituje njihova veza. Takođe, Marina Krstović je navodno bila u vezi sa jednim vođom Partizanov­e navijačke frakcije „Alkatraz“.

 ??  ?? Poznato je da muškarac poreklom s Balkana iz Južne Amerike šalje drogu za klanove
Poznato je da muškarac poreklom s Balkana iz Južne Amerike šalje drogu za klanove
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia