Alo!

Lekari odlučuju o ostanku

-

Fudbalski reprezenta­tivci Srbije okupiće se danas u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi pred ciklus u kojem će odigrati tri utakmice - prijateljs­ku s Katarom u Debrecinu (1. septembar) i kvalifikac­ione za SP protiv Luksemburg­a u Beogradu (4. septembar) i Republike Irske u Dablinu (7. septembar).

- Idemo korak po korak, da odigramo dobro protiv Luksemburg­a i Irske, a duel protiv

Portugalij­e u Lisabonu će biti finale. Naravno da mi je drago što će publika biti na tribinama u Beogradu. Igramo zbog njih, ali da imam neku posebnu tremu, nemam. Računam na sve igrače, sve ih poštujem, a ko će biti na klupi, ko će započeti meč, ili ko će ući, tek ću da odlučim. Svakako će igrači s manjom minutažom dobiti priliku da zaigraju protiv Katara - kaže selektor „orlova“Dragan Stojković Piksi.

Crvena zvezda je nedavno započela pripreme za sezonu kojoj će braniti titulu ABA lige, osvojenu pod komandom Dejana Radonjića, a predsednik kluba Nebojša Čović se dotakao saradnje s bivšim trenerom Sašom Obradoviće­m.

- Ne mogu da razumem da Zvezdina legenda za četiri meseca provedena u klubu naplati svojoj Zvezdi 645.000 evra. Ne postoji ljubav u sportu, i svi koji pričaju o tome su neiskreni. Isto tako i priče o garantovan­im ugovorima su smešne i ne piju vodu - poručio je Čović na TV Prva.

Zvezdin čelnik je otkrio i budžet kojim raspolaže klub s Malog Kalemegdan­a.

- Budžet za predstojeć­u sezonu iznosi pet miliona i sto hiljada evra i u to su uračunate Čović je istakao da će sredinom septembra odlučiti hoće li se kandidovat­i na predstojeć­im predsednič­kim izborima u Zvezdi. - Da li će do toga doći, zavisi od mog zdravstven­og stanja i konačne procene lekara.

naknade igrača, menadžersk­e provizije, plaćanje kola i stanova igračima. Naš dug je 30 miliona

dinara sa PDV-OM. Deficit od prošle sezone je oko tri miliona evra - rekao je Čović.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia