Alo!

UMREĆU DEBELA I GLADNA!

Stalno kuburim s kilažom, to je sastavni deo mog života i to će me verovatno uvek pratiti. Smatram da je nekulturno da neko komentariš­e tuđi fizički izgled

- PIŠU: N. KIŠ/ N. DENDA

Seka Aleksić je već dve decenije jedna od uticajniji­h javnih ličnosti s naše scene, a osim pesmama, srca publike je osvojila i iskrenošću.

U razgovoru za Alo! pevačica je priznala da je opsednuta filterima za ulepšavanj­e na Instagramu, da je za supruga veže bezuslovna ljubav, ali je i iskreno progovoril­a o problemu s viškom kilograma koji je, kako kaže, prati tokom celog života. Ona je istakla da je svesna sebe i da je negativni komentari na društvenim mrežama ne dotiču.

- Provodim vreme na društvenim mrežama i čitam komentare o sebi kad na njih naiđem. Nema tu ništa preterano loše i uvredljivo - rekla je Seka, pa poručila da je komentaris­anje tuđeg izgleda neumesno.

- Smatram da je relativna stvar da li je neko mršav ili debeo i da je to stvar ukusa. Ja nikada nisam komentaris­ala tuđi izgled ili zaradu jer smatram da je to nekulturno. Kada naiđem na neki simpatičan komentar, rado se našalim na svoj račun - objasnila je pevačica.

- Za sebe često kažem da ću umreti debela i gladna, jer stalno kuburim s kilogramim­a. To je sastavni deo mog života i to će me verovatno uvek pratiti - priznala je za Alo! Aleksićeva, pa se osvrnula na svoj pokušaj uklanjanja mnogobrojn­ih tetovaža koje je godinama radila.

- Pokušavala sam da uklonim tetovaže, ali to je jako teško i bolno. Odustala sam od toga jer su tretmani bolni, a samo izblede tetovažu, a ne uklone je skroz - objasnila je pevačica, koja za sebe priznaje da je podlegla novom trendu i postala opsednuta filterima za ulepšavanj­e koje nudi Instagram.

- Opsednuta sam filterima na Instagramu, pre nekoliko dana sam podelila svoj novi filter. Sasvim slučajno sam došla na ideju da plasiram svoje programe za ulepšavanj­e, kontaktira­la sam ljude koji to rade i sada ne mogu da se zaustavim. Mnogo volim to i veoma mi je zanimljivo - poručila je Seka, koja se potom osvrnula na svoj odnos s publikom, ali i sa suprugom Veljkom.

- Za Veljka me vezuje čista ljubav, a energija zavisi od publike i toga kakvu povratnu reakciju dobijem od njih. Nastupe i dalje doživljava­m kao prvog dana kada sam se pojavila na sceni, volim svoj posao i publiku i kada sam na bini, osećam se kao da sam na svom terenu - iskreno je rekla Seka za Alo!.

 ??  ?? Opsednuta sam filterima na Instagramu SEKA
Opsednuta sam filterima na Instagramu SEKA
 ??  ?? Najveća podrška: Suprug Veljko Piljikić
Najveća podrška: Suprug Veljko Piljikić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia