Alo!

LJUBAVNIKE IZ PAKLA ČEKA DOŽIVOTNA

Policija locirala i uhapsila Venesa L. (37), koji se sumnjiči da je s Nikolinom K. (36) mučio, pa nožem ubio Ljubomira Trnića (45), nakon čega su leš umotali u tepih i sakrili u gepek golfa

- PIŠE: EKIPA ALO!

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je Venesa L. (37) za kojim se tragalo zbog sumnje da je 27. avgusta sa Nikolinom K. (36) ubio 45-godišnjeg Ljubomira Trnića, čije je beživotno telo pronađeno u prtljažnik­u autmobila marke „golf“u naselju Kamenjar.

Policija je intenzivni­m operativni­m radom identifiko­vala i pronašla osumnjičen­e u blizini sela Laćarak. Najpre je dan nakon zločina uhapšena Nikolina, a potom je policija ušla u trag i Venesu. Ovaj par se sumnjiči za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina, a maksimalno doživotni zatvor.

Policija nastavlja rad na utvrđivanj­u svih ostalih okolnosti u vezi s ovim krivičnim delom, saopšteno je iz policije.

Prema nezvanični­m informacij­ama,

Iza ubijenog Ljubomira ostala je supruga Jovana sa troje dece uzrasta godinu i po, pet i deset godina

Venes i njegova ljubavnica su mučili i nožem ubili Trnića u Venesovom stanu u Sremskoj Mitrovici, gde su zajedno pili. Potom su leš umotali u tepih i ostavili ga u gepeku „golfa“u blizini Nikolinine zgrade. Policiju je, navodno, alarmirala komšinica kada je na parkingu ugledala tepih koji je virio iz prtljažnik­a dok je iz njega na beton kapala krv!

Iza ubijenog Ljubomira ostala je supruga Jovana sa troje dece uzrasta deset, pet godina i godinu i po dana. Ona je njegov nestanak prijavila dan pre nego što je zločin otkriven.

- On je u četvrtak po podne otišao od kuće biciklom. Čula sam da je viđen kako s drugarima pije ispred obližnje prodavnice. Tamo se zatekao i taj Venes, koji ga je posle pozvao kod njega u stan. Šta se dalje desilo, ne znam... Nije mi jasno kako su mogli mog Ljubišu tako da muče i ubiju, kome je on išta skrivio?! Bio je dobrica, ni mrava ne bi zgazio - kazala je uplakana udovica za medije.

Ona je dodala da su 13 godina zajedno i da joj Ljubomir nikada nije spomenuo Venesa, te da misli da se samo kobnog dana našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

 ??  ?? U šoku: Supruga Jovana
U šoku: Supruga Jovana
 ??  ?? Svirepo ubijen: Ljubomir Trnić
Svirepo ubijen: Ljubomir Trnić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia