Alo!

ALEKSANDAR­SE VRATIO KUĆI!

Pop zvezda je najavila baladu Rođeno moje i naglasila da ne može sve da ispriča i da su prisutni na nastupu ovu informacij­u čuli pre medija

- PIŠE: MILI ČOLIĆ

U privatnom životu regionalne pop muzičke zvezde Severine Vučković (49) važni događaji nižu se munjevitom brzinom. Pre dve nedelje pevačica je zvaničnim mejlom obavestila javnost da se nakon šest godina razvela od Igora Kojića (34), a preksinoć je s publikom na nastupu u Crnoj Gori podelila srećnu vest da je ponovo starateljk­a svog sina Aleksandra (9) koga je dobila u vanbračnoj zajednici s biznismeno­m Milanom Popovićem. Sve se desilo iznenada i neočekivan­o jer je Severina napravila mini-pauzu i prisutnima vidno uzbuđena najavljuju­ći specijalnu pesmu rekla da joj je sin vraćen. Ona je sa širokim osmehom na licu istakla da će pesmu „Rođeno moje“, inače emotivnu baladu posvećenu Aleksandru koja je nastala u jeku lomova kada joj je oduzet, otpevati veselo, a onda je saopštila: - Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dete doma!

Hvala na podršci svima! S veseljem pevamo!

A onda je dodala:

-Vi prvi znate, nigde još nije objavljeno.

Severinina borba za starateljs­tvo nad sinom Aleksandro­m trajala je dve godine. Sudija Tea Golub donela je u novembru 2019. godine privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem Milanom Popovićem i da on samostalno brine o njegovom zdravlju i obrazovanj­u. Pritom sudija u odluci nije navela na kojoj će adresi dečak živeti. Milan Popović je do tada za sina već dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, a Severina je tvrdila da je on to uradio bez njene saglasnost­i i angažovala je advokata u Srbiji da ispita ko je i pod kojim okolnostim­a njenom sinu, koji je državljani­n Hrvatske, izdao putnu ispravu Republike Srbije.

Crnogorska publika je prva saznala da je pevačica dobila starateljs­tvo

Tada je podneta i krivična prijava protiv Milana Popovića zbog povrede detetovih prava. Nakon incidenta u Osnovnoj školi „Matija Gubec“koju je dečak pohađao, kada je bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba, bio je traumiran i preporuka lekara bila je da ne ide u školu. Uprkos tome, Milan Popović ga je vodio u školu i mimo pristanka majke, pa je ona protiv njega podnela krivičnu prijavu. Prethodni period za pop pevačicu bio je izuzetno težak. O svemu tome obaveštava­la je javnost putem društvenih mreža. Tokom karantina zbog koronaviru­sa objavljiva­la je snimke kako ne može da vidi sina iako se nalazila ispred zgrade u kojoj je dečak tada živeo s ocem. Jedno vreme je imala i zabranu da objavljuje fotografij­e svog sina, ali je ovog leta mnoge oduševila fotografij­a, posle dužeg vremena, na kojoj se doduše Aleksandru nije videlo lice, ali bila je dokaz da pevačica provodi vreme sa svojim sinom. Do zaključenj­a ovog broja na naše pozive i poruke nisu odgovarali ni Milan Popović ni Severina Vučković, koje smo zvali za komentar.

 ??  ?? Hvala na podršci svima, s veseljem pevamo ovu pesmu
Hvala na podršci svima, s veseljem pevamo ovu pesmu
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia