Alo!

STING: OPASNO JE LJUDE ODVRAĆATI OD VAKCINACIJ­E!

Još uvek se sećam dečje paralize i dece iz moje ulice koja su bila obogaljena tom bolešću dok je vakcina nije istrebila

- PIŠE: VESNA ĐORĐEVIĆ

Slavni britanski muzičar Gordon Tomas Samner, poznatiji kao Sting (69), nema dileme u vezi s efikasnošć­u vakcina i kaže da je vrlo opasno reći ljudima da ne veruju u imunizacij­u protiv kovida 19.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, međutim, smatram da je opasno reći ljudima: Ne verujte vakcinama! Mislim, odakle to dolazi? Nisam siguran da to nauka podržava - rekao je Sting za „Los Anđeles tajms“, i istakao da je

on vakcinisan protiv koronaviru­sa te da nije imao dilemu da li to treba da učini.

- Dovoljno sam star da se sećam dečje paralize, odnosno dece iz moje ulice koja su bila obogaljena tom bolešću, a koja je kasnije brzo istrebljen­a vakcinama. Tako da uopšte neću da se petljam s ljudima koji sumnjaju u njihovu efikasnost - dodao je Sting.

Britanac još ne može da

kaže kojim tokom će ići muzička scena.

- Trenutno moramo da čekamo i da vidimo šta će se desiti. Svi bi trebalo da se osećaju bezbedno - i publika i izvođači, ljudi koji rade u organizaci­ji koncerata... Nadam se da će vakcine uraditi svoj posao do trenutka dok ne počne šou muzičara. Veliki sam pobornik vakcina i apelujem na sve ljude koji to još nisu da se vakcinišu - izjavio je Sting za ovaj list.

 ??  ?? Veliki sam pobornik vakcina i apelujem na sve ljude koji to još nisu da se vakcinišu STING
Veliki sam pobornik vakcina i apelujem na sve ljude koji to još nisu da se vakcinišu STING
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia