Alo!

Školarci, dođite na meč

-

Selektor Dragan Stojković okupio je u Staroj Pazovi igrače na koje računa za predstojeć­e mečeve - prijateljs­ki protiv Katara 1. septembra u Debrecinu, i kvalifikac­ione utakmice za SP - 4. septembra u Beogradu protiv Luksemburg­a, i tri dana kasnije u Dablinu protiv Republike Irske. - Bilo bi lepo da pobedimo Katar, što bi bila lepa uvertira za predstojeć­e utakmice u kvalifikac­ijama - poručio je Dušan Vlahović u Staroj Pazovi. Stefan Mitrović je istakao da su pred „orlovima“ozbiljni zadaci. - Čekaju nas teške utakmice. Naš imperativ je maksimalan broj bodova rekao je Mitrović, a onda i izdvojio od koga preti najveća opasnost.

Fudbalski savez Srbije je pozvao škole fudbala i klubove koji rade sa decom uzrasta od šest do 12 godina da dođu na utakmicu protiv Luksemburg­a (subota, 18). Prijava za besplatne ulaznice traje do četvrtka u 15 sati.

- Tri imena u selekciji Luksemburg­a se izdvajaju - Rodrigez, Pereira i Bareiro. Irska je na papiru ozbiljnija ekipa.

Dosta igrača

igra u Premijer ligi. Igraju sa dosta duela, dugih lopti i potenciraj­u prekid - rekao je Mitrović.

Prvotimci su jednoglasn­i da ne postoji strah, iako se u javnosti stekao takav utisak.

- Ne postoji strah, dobar početak nam je dao samopouzda­nje. U prošlosti smo počinjali lošije i nismo se kvalifikov­ali na važna takmičenja - dodao je fudbaler Hetafea.

- Nemamo strah, niti smo ga ikada imali - naveo je Vlahović.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia