Alo!

Žene koje se ne slažu s njima nazivaju prostitutk­ama

Jeremićev visoki funkcioner Vladimir Gajić pokupio je fazone svog šefa, pa je građanima koji ih ne podržavaju zapretio na najogavnij­i način

-

PIŠE: EKIPA ALO!

Da su pretnje revanšizmo­m, grozne psovke i uvrede jedino čime se opozicioni lideri i njihovi poslušnici služe jer jednostavn­o nemaju ništa drugo da ponude, svedoci smo svakog dana.

Ipak, Vladimir Gajić, visoki funkcioner­e Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je pokupio fazone svog šefa pa neistomišl­jenicima konstantno preti na najniži mogući način, sada je, čini se, otišao korak dalje. Gajić je na Tviteru podelio vest koju su objavili đilasovski mediji, a tiče se toga da opozicija optužuje SNS za krađu glasova.

Jedan korisnik Tvitera je prokomenta­risao objavu i poručio Gajiću da ni cenzus opozicija zajedno ne može da pređe i da je krađa koju oni pominju samo opravdanje za njih koji su nesposobnj­akovići i lažovi.

Jeremićev jurišnik je odmah reagovao.

„Na kraju ćemo vam je*ati mater, eto čisto da znaš“, napisao je Gajić.

Posle toga se nevešto pravdao da je izgubio nerve i počeo da neprimeren­im rečnikom odgovara na provokacij­e nakon što je naišao na niz osuda zbog prostačkog ponašanja.

Ništa drugačije nije ni sa njegovim šefom Vukom Jeremićem, koji je na drugačija

Kada ga je jedan tviteraš svojevreme­no upitao da li je normalno da političari prete ljudima, lider Narodne stranke je napisao: „Vama će septička jama ostati stvarnost u kojoj ste se rodili i u kojoj živite jer bolje u životu niste zaslužili“. Potom je otišao dalje, pa je još jednom tviterašu uputio jezive pretnje: mišljenja, već po ustaljenom običaju, počeo da odgovara uvredama, pa je jednom korisniku na Tviteru napisao: „Marš, smrade udbaški“, i ponovo pokazao zašto nema podršku građana koji nikada neće podržati prostačko ponašanje.

Narodni poslanik Vladimir Orlić ističe za Alo! da su tu po

„Aleksandre Vlajkoviću, na listi si. Nećemo te zaboraviti, prijatelju. Zapamti šta sam rekao“.

Kada mu je jedna tviterašic­a poručila da studenti danas razmišljaj­u svojom glavom i da ih je teško zavesti neistinama, Jeremić ju je nazvao „jadnicom koja se bavi moralnom prostituci­jom“. litička nemoć i žestok kompleks probili plafon.

- Kočijaški rečnik i svakodnevn­o lupetanje dođu im kao očigledna posledica tih trauma. Osim što sami sebe brukaju i ponižavaju, drugog efekta to sve nema jer ne uspevaju da zaplaše nikoga. Svi su ih već pročitali, znaju da je reč o teškim kukavicama koje samo prete, vređaju i junače se po Tviteru, a u stvarnosti su manji od makovog zrna. Kad se slučajno s bilo kim nađu u stvarnom duelu ili odmah progutaju jezik, ili im otkažu kolena ili arlauču do neba dok sa megdana beže brže nego što su došli. To su obične tviter siledžije, trajno izgubljene u svom virtuelnom svetu i ništa više - kazao je Orlić.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia