Alo!

Torbica: Znamo samo za pobede

TOP POENTERKE UTORAK PETAK

- D. J. B.

Andrej Bogićević (19) novi je napadač FK Spartak Ždrepčeva krv. U prostorija­ma kluba iz Subotice opremu mu je uz lepe želje za nastavak karijere uručila legenda superligaš­a sa severa Srbije - Vladimir Torbica. - Andrej igra na poziciji centralnog napadača i s njim je ugovor potpisan na četiri godine. Želim mu da se radom i trudom nametne stručnom štabu, ali i pomogne sebi u daljoj afirmaciji. Nadam se da će se vrlo brzo uklopiti. Podršku će imati, pružićemo mu šansu, a samo od njega zavisi kada će da debituje. Gledao sam ga nekoliko puta dok je igrao u Grafičaru, između ostalog i protiv Zvezde kada je postigao gol. Temperamen­tan je, ima karakter pobednika i nadam se da će sve to preneti i u naš klub - izjavio je Torbica, direktor skautinga i omladinske škole u FK Spartak.

Popularni Bleki nije krio oduševljen­je. - Zahvaljuje­m se stručnom štabu i upravi kluba na ukazanoj šansi da budem deo Spartaka, za koji, da ne budem lažno skroman, mogu slobodno da kažem da je među četiri najbolja tima u Srbiji. Uz božju pomoć, kada dobijem šansu, verujem da ću opravdati očekivanja

Bogićević je u klub došao posle vikenda u kojem je Spartak zabeležio sve pobede u kategorija­ma od pionira do seniora. - To je dokaz da se ovde kvalitetno radi. Trofej grada Subotice, koji je iza nas, takođe je pokazao da smo u vrhu jer smo osvojili dve zlatne i jednu bronzanu medalju izjavio je Torbica.

navijača i ljudi iz kluba. Igrao sam u Loznici u mlađim kategorija­ma, prošao Partizanov­u omladinsku školu i bio deo mlađih selekcija reprezenta­cije Srbije. Iskustva koja sam imao u dresu Zlatibora, iz kojeg dolazim,

u mečevima protiv Zvezde i Partizana su fascinantn­a, osećaj je neopisiv i naravno znači mnogo u karijeri.

Ovaj ugovor je motiv da se dokazujem, da radim još jače i možda debitujem već protiv TSC posle reprezenta­tivne pauze izjavio je Bogićević, nakon što je u Subotici zadužio dres sa brojem 45.

Inače, Andrej je upisao Pravni fakultet Univerzite­ta u Beogradu koji će studirati vanredno.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia