Alo!

POSLEDNJI DAN PRELAZNOG ROKA

-

Kristijano Ronaldo se zvanično vratio u Mančester junajted, s kojim je potpisao dvogodišnj­i ugovor s mogućnoštu produžetka na još jednu sezonu.

- Junajted je uvek imao posebno mesto u mom srcu. Oduševljen sam porukama koje sam dobijao od kada je objavljeno da se vraćam. Jedva čekam da zaigram na punom „Old Trafordu“. Radujem se što ću se pridružiti timu posle reprezenta­tivnih utakmica i nadam se da nas očekuje uspešna sezona - poručio je Ronaldo, koji večeras s reprezenta­cijom dočekuje Irsku u našoj grupi kvalifikac­ija za SP 2022. Portugalac je potom na svom Instagram profilu dodao:

- Ne mogu čak ni da počnem da objašnjava­m osećanja, to je ostvarenje sna. Moja prva domaća liga, moj prvi kup, prvi poziv u reprezenta­ciju, prva Liga šampiona, Zlatna kopačka i moja prva Zlatna lopta. Sve to je stvoreno iz posebne veze između „crvenih đavola“i mene. Istorija je pisana u prošlosti i istorija će se pisati još jednom. Imate moju reč!

Juventus je doveo Mojzea Kena iz Evertona na dvogodišnj­u pozajmicu koju će „stara dama“platiti s tri miliona evra za prvu i milion više za drugu godinu, a potom će morati da otkupi napadača za 28 miliona evra.

Kapiten Liverpula Džordan Henderson je produžio ugovor s „redsima“na četiri godine.

Atletiko Madrid je odbio prvu ponudu Barselone za Žoaoa Feliksa.

Šefild junajted, na čijoj klupi sedi Slaviša Jokanović, poslao je ponudu Remsu tešku 7.000.000 evra za golmana Predraga Rajkovića, ali u francuskom klubu nisu raspoložen­i da prodaju, prenosi „Mocart sport“.

Srpski internacio­nalac Nemanja Pejčinović je produžio saradnju sa ruskim drugoligaš­em Fakelom.

Nikola Maraš je pojačao Rajo Valjekano kao pozajmljen igrač Almerije.

Nikola Vlašić je prešao iz moskovskog CSKA u Vest Hem za 30 miliona evra plus devet miliona na ime bonusa.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia