Alo!

KAĆU I GOBELJU SVADBA KOŠTALA 1.500 EVRA!

- NINA DENDA

Katarina Grujić i Marko Gobeljić pre dva dana su se u najstrožoj tajnosti jedno drugom zarekli na ljubav. Intimna proslava sa pedeset zvanica upriličena je na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, a za iznajmljiv­anje salaša, kako smo saznali, par je izdvojio skromnih 700 evra.

Ketering i roštilj mladenci su platili još toliko.

- Prava svadba i veliko opštenarod­no veselje Kaća i Marko će upriličiti na proleće naredne godine kada se pevačica oporavi od porođaja i kada pandemija koronaviru­sa bude prošla - ispričao je za Alo! izvor blizak gospođi Gobeljić, i dodao: - Odluka da se venčaju na Natašinom salašu u Čeneju došla je spontano, em su imali privatnost, em se nisu previše istrošili na zakup prostora koji bi ih u Beogradu koštao mnogo više. Gostima su zabranili kamere i fotoaparat­e. Zamolili su ih da ništa ne objavljuju ni na društvene mreže kako bi taj dan ostao zauvek samo njihov, međutim bilo je i neposlušni­h koji su brže-bolje dostavili fotografij­e medijima ispričao je izvor blizak pevačici. Kako nam je još rekao, svadba ih je koštala oko 1.500 evra jer bend nije tražio honorar, već je svirao za bakšiš, dok je pevačica ujedno bila i mladina kuma Andreana Čekić, koja takođe nije naplatila svoj nastup.

- Osim zakupa salaša, platili su iće i piće, a uštedeli su i na konobarima i kelnerima jer je ketering bio švedski sto i gosti su se sami služili - ispričao je izvor.

Mlada nije bila u venčanici, već se odlučila za široku i cvetnu haljinu kojom ovoga puta nije uspela da sakrije trudnički stomak kao što je to do sada činila, budući da je ušla u šesti mesec trudnoće.

Među zvanicama na Kaćinom i Gobeljinom veselju bili su i Anastasija Ražnatović, Uroš Živković, Milan i Snežana Borjan, ali su izostali Kaćini najbliži poslovni saradnici, šminkeri, frizeri…

 ??  ?? Na slavlju samo 50 zvanica, gostima je bilo zabranjeno fotografis­anje, a služeni su roštilj i domaća pića
Na slavlju samo 50 zvanica, gostima je bilo zabranjeno fotografis­anje, a služeni su roštilj i domaća pića
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia