Alo!

Ruši jedinstvo opozicije

Nije niko tajno snimio Đilasa u zagrljaju Japanca iz zemunskog klana ili osuđenog dilera Bakića iz Kuršumlije i sl. Na svim tim druženjima on je pozirao sa svojim saradnicim­a, poručuje Orlić ne daj bože, vratili na vlast naveo je Marković. Vladimir Orlić,

-

PIŠE: EKIPA ALO!

Kao što se Mariniki priviđala marihuana među kokoškama u Moroviću, tako njen šef sada tvrdi da mu agenti BIA i službenici policije dišu za vratom!

- Javnosti je poznato da većinu opozicioni­h političara prate i BIA i MUP. Znaju se i ljudi koji time rukovode u službama bezbednost­i - kazao je juče Dragan Đilas, lider SSP.

Reagujući na ovu izmišljoti­nu, funkcioner­i SNS podsetili su da su upravo u vreme njegove vlasti opozicioni političari bili praćeni, što je i dokazano.

- Srbija koju vodi Aleksandar Vučić izgradila je moderne i uređene institucij­e koje funkcioniš­u isključivo u

Lider SDS-A Boris Tadić je, komentariš­ući mogućnost da opozicija na predstojeć­e izbore izađe u jednoj koloni, rekao da poziv na dogovor o nastupu na svim nivoima izbora, a ne samo u Beogradu, upućuje od septembra prošle godine, ali deo opozicije se ne odaziva na te razgovore i sastanke.

- Poslednji put sam uputio poziv na razgovore kao odgovor na Đilasov predlog o saradnji i nastupu u jednoj koloni. Međutim, apsurd je da oni koji u medijima najviše pozivaju na jedinstvo najmanje u praksi rade na njemu - rekao je on. skladu s Ustavom i zakonima - poručio je za Alo! Aleksandar Marković, predsednik Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, i dodao da se to odnosi i na službe bezbednost­i.

- To je, između ostalog, i ključna razlika između Srbije danas i Srbije iz vremena kada su upravo Đilas, Tadić, Jeremić i ostali iz tog društva upravljali bezbednosn­im službama, zloupotreb­ljavajući ih na svakom koraku, koristeći ih u dnevnopoli­tičke svrhe i za obračun s političkim protivnici­ma. Upravo u njihovo vreme su prisluškiv­ani opozicioni političari, za šta postoji obilje dokaza. Nema sumnje da bi se i danas ophodili na isti način kada bi se, tajno snimio Đilasa u zagrljaju Japanca iz zemunskog klana, ili osuđenog dilera Bakića iz Kuršumlije ili Dabovića iz Beograda i mnogih sličnih. Na svim tim druženjima Đilas sam, nasmejan od uva do uva, svesno i rado pozira sa svojim saradnicim­a. Baš kao što niko nije krišom snimao njegovu uposlenicu Mariniku Tepić u društvu njenog dugogodišn­jeg nerazdvojn­og pratioca Filipovića iz Pančeva nego su se njih dvoje slikali sami i otvoreno družili u javnosti. Ako se sad zbog tih neprijatni­h uspomena kaju - neka se žale sami sebi, niko im drugi nije kriv - zaključio je Orlić.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Srbija koju vodi Aleksandar Vučić izgradila je moderne i uređene institucij­e koje funkcioniš­u isključivo u skladu sa Ustavom i zakonima
Srbija koju vodi Aleksandar Vučić izgradila je moderne i uređene institucij­e koje funkcioniš­u isključivo u skladu sa Ustavom i zakonima

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia