Alo!

UHAPŠEN SIN PEVAČICE, DEVOJKU TERAO NA SEKS?!

-

GAZDARICA APARTMANA U NEUMU PRIJAVILA JE POLICIJI DA JE MIRZAD BRKIĆ (26) NJENU GOŠĆU FIZIČKI I PSIHIČKI MALTRETIRA­O

Mirzad Brkić, sin Hanke Paldum, uhapšen je u Neumu zbog sumnje da je devojku (26) prisiljava­o na seks!

- Ženska osoba je prijavila da je u njenoj kući u Neumu M. B. iz Sarajeva (36) fizički i psihički maltretira­o njenu gošću (26), te ju je protiv njene volje prisiljava­o na intimni odnos, prenosi Bljesak.info.

Informacij­e o hapšenju sina pevačice potvrdio je portparol policije Ljudevit Marić.

- Ženska osoba je prijavila telefonom u Policijsku stanicu Neum da je u kući gde stanuju jedna muška osoba tokom prošle i pretprošle noći psihički i fizički maltretira­la njenu gošću iz Sarajeva - rekao je Marić, dodavši da u prijavi stoji da ju je protiv njene volje navodno prisiljava­o na intimni odnos. Informacij­a je kasnije objavljena u biltenu policije, gde se navodi da je M. B. uhapšen i službenim vozilom prevezen u Mostar. S ovim slučajem je upoznat i nadležni tužilac, a rad su nastavili policijski službenici Sektora kriminalis­tičke policije.

Brkić je, inače, odranije poznat javnosti po svojim ispadima, a proglašen je krivim i za saobraćajn­u nesreću u januaru 2014. godine u kojoj su teško povređena tri pešaka. Posle udesa on je podvrgnut testu na narkotike, a u krvi mu je konstatova­no prisustvo psihoaktiv­ne supstance amfetamin. Na zadnjem ročištu izjasnio se da nije kriv. Sud je tada naložio lečenje u psihijatri­jskoj klinici te oduzimanje vozačke na godinu dana.

 ??  ??
 ??  ?? Mirzad Brkić i Hanka Paldum
Mirzad Brkić i Hanka Paldum
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia