Alo!

ZAVRNULA GAZDU PANSIONA ZA 1000 €

Miljana Kulić, očigledno uverena da poznate ličnosti treba da žive isključivo od svoje popularnos­ti te da nigde ništa ne treba da plaćaju, pobegla je iz etno-sela u kojem je boravila ne plativši račun. Naime, Kulićeva je ovaj smeštaj koristila svaki put k

- V. Đ. V. ĐORĐEVIĆ

Najistaknu­tiji učesnik rijalitija koji je u svim sezonama do sada ostavio najviše traga Lepi Mića kaže da više neće biti deo takvog TV formata.

- Ovo je poslednji rijaliti u kojem ćete me gledati, idem u penziju nakon ove pete sezone. Dosta je od mene. Mislim da više nemam šta da pružim ni gledaocima, ni učesnicima ni producenti­ma. Nisam se obogatio od učešća, uvek sam ulazio samo za skromni honorar, ali se ne žalim - rekao je Lepi Mića za Alo!. je sin vlasnika ovog smeštaja nadomak Beograda.

- Poslednji put je boravila deset dana, spavala, jela, pila, a kada je dobila račun napravila je skandal, nije želela da ga plati i pobegla je - istakao je on. Miljana Kulić nije negirala da je plaćanje izbegla, ali je pokušala da objasni zbog čega je tako postupila.

- Prvo, na računu je stajala boca vina koju nikada nisam poručila niti sam ga popila, a takođe i cena smeštaja nije bila ona koju sam ranije plaćala. Pre su mi noćenje naplaćival­i 1.500 dinara, a na poslednjem računu koji nisam izmirila, stajalo je 4.900 dinara - objasnila je Miljana.

- Moja mama je zvala vlasnika, želela je da izmiri dug ali da se račun izmeni, što su oni odbili, pa smo i mi odbile da ga platimo i nikada ga nećemo platiti - rekla je ona u Zadruzi pre dva dana.

Na računu je stajala boca vina koju nisam poručila, a i cena noćenja nije bila ona koju sam ranije plaćala

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia