Alo!

OVAN 21. III - 20. IV

-

POSAO: Na poslovnom putovanju možete da ostvarite priliku za saradnju koja će vam biti veoma značajna. Pred vama je period u kojem ćete biti spremni za pregovore. LJUBAV: Novo poznanstvo u vama budi nove emocije i osećaj jakog uzbuđenja. Želite da se približite toj osobi što pre. Pred vama je povoljan period za početak nove ljubavne veze. ZDRAVLJE: Osetljivi sinusi.

BIK 21. IV - 21. V

POSAO: Na poslovnom planu možete da očekujete priliku da promenite neke stvari koje vam nisu odgovarale. Potrudite se da budete aktivni u izvršavanj­u poslovnih obaveza. LJUBAV: Možete da očekujete poznanstvo s osobom koja će od samog početka biti zaintereso­vana za ozbiljnu vezu s vama. Povoljan je period za ljubav kod vas. ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

POSAO: Možete biti skloni donošenju pogrešnih odluka. Pazite od koga dobijate informacij­e.proverites­venovostik­ojedanas budu došle do vas da li su istinite. LJUBAV: Rastrojeni ste i negativnu atmosferu i raspoložen­je koje imate na poslu prenosite i na svog partnera. Nije vam lako da vaš odnos harmonizuj­ete, imate dosta konflikata. ZDRAVLJE: Problem s očima.

RAK 23. VI - 23. VII

POSAO: Imate utisak da ne možete ostvariti promenu koja vam je neophodna da biste na poslu napredoval­i. Nije vam lako da na ovom polju ostvarite željeni pomak. LJUBAV: Moguće je da će vam se ukazati prilika za početak veze s osobom koja nije sasvim slobodna. Nije vam nimalo lako da vaš odnos na pravi način stabilizuj­ete. ZDRAVLJE: Nesanica vas prati.

LAV 24. VII - 23. VIII

POSAO: Danas nećete biti opterećeni poslom. Imaćete priliku da napravite mali predah. Posvetite se svojim obavezama koje treba da vam budu prioritet. LJUBAV: Povoljan je dan za flert, nova poznanstva i komunikaci­ju sa suprotnim polom. Atraktivni ste i zračite. Možete da očekujete da ćete imati veliki broj novih dešavanja. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

POSAO: Možete da očekujete dobru komunikaci­ju s nadređenim­a i kolegama. Dan je povoljan za posao i uspećete da obavite dosta korisnih stvari. LJUBAV: Voljena osoba pokazuje da nije spremna da napravi sledeći korak u vašoj vezi i moguće je da se vama njen stav ne dopada. Nije vam lako da balansirat­e na polju ljubavi. ZDRAVLJE: Posetite stomatolog­a.

VAGA 24. IX - 23. X

POSAO: Sreća vas prati, možete da očekujete neki dobitak ili povoljne okolnosti koje dovode do poslovnog napredovan­ja. Sudbina će biti na vašoj strani. LJUBAV: Uživate u raznim avanturama i niste spremni da svoje srce poklonite samo jednoj osobi. Očekuje vas povoljan period kada je u pitanju ljubavno polje. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

POSAO: Očekuje vas prilika da se pokrenete na poslovnom planu i ostvarite pomak kojem ste se nadali. Nije vam bilo lako da stvari iz prošlosti menjate. LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba rođena u vatrenom znaku - Lav, Ovan ili Strelac. Očekuje vas period u kojem ćete biti zadovoljni novim ljubavnim dešavanjim­a. ZDRAVLJE: Promenite loše navike.

STRELAC 23. XI - 21. XII

POSAO: Sklapanje novog poslovnog ugovora je za vas važan korak. Možete da očekujete splet povoljnih okolnosti kojima ćete biti zadovoljni na poslovnom polju. LJUBAV: Možete da se oslonite na emotivnog partnera koji vam pruža sve što vam je potrebno. Vaš odnos je iskren, postoji međusobno nadopunjav­anje i osećate se dobro. ZDRAVLJE: Manji problemi s hormonima.

JARAC 22. XII - 20. I

POSAO: Očekuje vas veliki broj obaveza, moguće je da danas ne možete da računate na bilo čiju pomoć. Vreme je da se oslonite kao i uvek do sada - na sebe. LJUBAV: Potrudite se da voljenoj osobi pokažete da možete da postignete kompromis iako vam je način razmišljan­ja drugačiji. Važno je da iskreno pričate o svemu što vas muči. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA 21. I - 19. II

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan. Svaki korak koji budete napravili sada može vas odvesti do poslovnog uspeha. Važno je da se posvetite prioriteti­ma na ovom polju. LJUBAV: Imaćete priliku za romantično putovanje s voljenom osobom i radujete se jer ste to dugo planirali. Očekuje vas veoma povoljan dan. ZDRAVLJE: Odlično se osećate!

RIBE 20. II - 20. III

POSAO: Nećete imati baš sve pod kontrolom danas i očekujte manje nesuglasic­e sa poslovnim okruženjem. Nije vam lako da nađete balans sa saradnicim­a. LJUBAV: Ukoliko ste se upustili u neobaveznu vezu, moguće je da ćete poželeti nešto više od toga. Nije vam lako da s osobom sa kojom se viđate iskreno razgovarat­e o svemu. ZDRAVLJE: Izbegavajt­e cigarete i alkohol.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia