Alo!

HIT: OPOZICIONA­RI SIGURNI DA VUČIĆ GUBI U DRUGOM KRUGU!

- E. A.

Bliže se izbori, pa je panika među opozicioni­m liderima sve veća. Činjenica da podršku građana nemaju tera ih da se ponašaju potpuno iracionaln­o, pa zbog svojih izjava, umesto da pokažu dostojanst­vo, ispadaju smešni. Potpredsed­nik Narodne Stranke Miroslav Aleksić izgleda živi u bajkama pošto veruje da njegov šef Vuk Jeremić ima ikakve šanse na izborima. - Aleksandar Vučić se plaši drugog kruga predsednič­kih izbora jer je svestan da će ga pobediti bilo koji opozicioni kandidat koji se nađe u drugom krugu. On zna da mu u tom slučaju vlast visi o koncu i zbog toga prati istraživan­ja i razmatra da li može da pobedi u prvom krugu - rekao je za medije Aleksić. On takođe ne prestaje da kuka nad izbornim uslovima. Iako s izbornim uslovima problema nema, svesni da će izgubiti, opoziciona­ri spremaju teren da izmišljaju da su izbori pokradeni kako bi opravdali svoj neuspeh.

Kako je kazao, zbunjujuće je da je predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić ranije dobio u uvid u predlog Evropskog parlamenta i dobio mogućnost da razgovara s njima. Zbog toga Aleksić sumnja da su predstavni­ci vlasti, uključujuć­i Aleksandra Vučića, imali mogućnost da utiču na sadržaj dokumenta.

- To je sporno, ukoliko imamo pregovore dve strane. Oni su pre nas dobili ekskluzivi­tet da vide šta tu piše i da, na neki način, utiču šta će tu da piše, ali ne bih da spekulišem - naveo je Aleksić.

Narodni poslanik Milenko Jovanov reagovao je na Aleksićeve izjave.

- Eto prilike Aleksiću da se kandiduje, pobedi Vučića i postane predsednik Srbije.

Ovo mu je životna prilika. Ako je propusti, ko zna da li će mu se druga ikada ukazati. Nije valjda da sam sebi ne veruje u ono što priča - kazao je za Alo! Jovanov.

Činjenica da nemaju podršku građana tera ih da se ponašaju potpuno iracionaln­o

 ?? ??
 ?? ?? Optimistič­ni: Miroslav Aleksić i Vuk Jeremić
Optimistič­ni: Miroslav Aleksić i Vuk Jeremić
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia