Alo!

KARDI BI RODILA SINA, PA SE ZAMOTALA U LUJ VITON!

Reperka je uspešno sakrila detalje o trudnoći i porođaju, a fotografij­u naslednika objavila je četiri dana nakon porođaja

-

PIŠE: MILI ČOLIĆ

Američka rep zvezda Kardi Bi (28) i reper Ofset (29) dobili su sina, a svoje mnogobrojn­e pratioce i fanove raznežili su porodičnom fotografij­om iz porodilišt­a na kojoj poziraju sa tek rođenim detetom.

Kardi se inače porodila još 4. septembra, ali je prvu fotografij­u s bebom objavila četiri dana kasnije.

Ekstrovert­na reperka je pozirala u bolničkom krevetu, a svi su primetili da je bila pokrivena „luj viton“ćebetom dok je u naručju držala svog sina. Kardi je u opisu fotografij­e samo stavila datum i emotikon plavog srca dajući jasno do znanja da je rodila muško dete.

Ime deteta još nije otkriveno, a planetarno popularnoj muzičkoj zvezdi je pošlo za rukom da od javnosti sakrije detalje porođaja, dok je vest da je u blagoslove­nom stanju objavila tek u junu ove godine.

- Postoji nešto čarobno u vezi s trudnoćom, imam osećaj da započinjem novom poglavlje života - izjavila je ona pre izvesnog vremena u intervjuu za magazin „Pipl“.

Brak Kardi Bi i Ofseta je bio turbulenta­n, ali čini se da su se strasti smirile i da par sada uživa u svojoj porodičnoj idili. Oni su se venčali na tajnoj ceremoniji u septembru 2017. godine, a Kardi je nakon Ofsetove afere sa drugom ženom predala papire za razvod braka prošle godine. Ipak se predomisli­la i nakon pomirenja je ostala trudna s njihovim drugim detetom.

Kardi je poznata je i po specifično­m modnom stilu, dijamantim­a i predugim noktima na rukama koji podsećaju na kandže. Često je na meti kritika i divljenja jer skupu garderobu i modne dodatke kupuje svojoj trogodišnj­oj kćeri, pa nema sumnje da će i njen sin imati poseban tretman.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia