Alo!

Vakcina način da pobedimo

Nalogu zahvalila osoblju ove zdravstven­e ustanove i njenom direktoru dr Zoranu Bakiću. - Apelujem na građane da budu odgovorni prema sebi i drugima i da se vakcinišu, jer jedino masovnom imunizacij­om možemo da pobedimo virus - poručila je ona. Ministar un

- Tatjana Matić Branko Ružić Siniša Mali

PIŠE: D. RAMADANI

Članovi aktuelne vlade ne samo da su pokazali odgovornos­t kada su u Srbiju stigle vakcine te su se masovno pelcovali protiv korone, već i ličnim primerom pokušavaju da motivišu građane da prime i treću (buster) dozu.

Ministar prosvete Branko Ružić primio je juče u Institutu „Torlak“treću dozu i pozvao nevakcinis­ane da se imunizuju.

- Potrebno je da bude vakcinisan­o više od 75 odsto ukupne populacije ukoliko želimo da steknemo kolektivni imunitet - kazao je on, koji je nakon dve „Sinofarm“doze, primio „Fajzer“.

Pre nekoliko dana je i ministar

Irena Vujović

zdravlja Zlatibor Lončar primio treću dozu i apelovao na građane da se vakcinišu.

- Posebno apelujem na one koji se do sada nisu vakcinisal­i da to obave što pre i doprinesu kolektivno­m imunitetu - istakao je on.

Ministarsk­a za zaštitu životne sredine Irena Vujović je buster dozu primila u Domu zdravlja „Savski venac“, a potom je na Instagram

Aleksandar Vulin

Ministar finansija Siniša Mali juče je primio treću dozu vakcine protiv virusa korona. - Vakcina je jedini način da pobedimo pandemiju koronaviru­sa i da nastavimo s normalnim životom, zato još jednom molim sve građane Srbije da se vakcinišu poručio je on juče.

- Dragi građani, ne čekajte, vakcinišit­e se - poručio je on.

Ministarka trgovine, turizma i telekomuni­kacija Tatjana Matić je treću dozu vakcine primila krajem avgusta i apelovala na građane koji se još nisu vakcinisal­i da to učine. I ministri Nebojša Stefanović, Marija Obradović i Novica Tončev su primili treću dozu cepiva protiv korone.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia