Alo!

I da sam promenila pol, ipak sam žena

Više nego sa svetski poznatom facom, reperom Fifti Sentom. - Bez obzira na to što je jako mlada, Deniz ima burnu ljubavnu prošlost i nikada nije imala problem da detalje ispriča i svojim prijatelji­ma. Na spisku njenih ljubavnih partnera su osobe oba pola

-

Ono što sve nedeljama posebno intrigira jeste pol ekstrovert­ne biseksualk­e. Kako je za ženu visoka neverovatn­a dva metra, dovodi se u pitanje da li je ipak rođena kao muškarac?!

Ona o tome još uvek ne želi da se izjašnjava, uz veoma diplomatsk­u tvrdnju: „Sve i da sam promenila pol, ja sam žena jer su i trans-žene - žene“.

je bila puna utisaka i po povratku je samo pričala o avanturama u krevetu koje je s njim doživela, ali kako ništa ne shvata ozbiljno, i on joj je bio samo recka iznad kreveta u kome i sama priznaje da radi sve i svašta - bio je iskren izvor.

Veza sado-mazo lepotice i repera je bila kratka letnja avantura, a izvor tvrdi da im je pošlo za rukom da sve sakriju od medija.

- Kako je Fifti Sent jako poznat, izuzetno mu je bilo važno da ga svetski paparaci ne uhvate sa osobom sumnjivog pola i ekstremnih shvatanja ljubavi i seksa. Uspešno su se krili na egzotičnom ostrvu gde su zajedno boravili i diskretno uživali u čarima seksa u kojem Deniz nema granice.

U prilog ovom saznanju ide i poslednja objava na njenom zvaničnom Instagram profilu gde je prati oko 30.000 ljudi, a

koji dok je ona u rijalitiju vodi neko od njoj bliskih ljudi. Na fotografij­i su Deniz i Fifti Sent u veoma prisnoj pozi, a njene oči koje cakle i njegov zadovoljni osmeh upućuje na to da su uživali jedno u drugom. Opis fotografij­e ispod kog je napisano „Pimps“, što u prevodu sa engleskog znači „makroi“celoj priči daje dodatnu porno-notu.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da je danas sado-mazo dvometraši­ca sa crnom kosom pre samo godinu dana bila nežna plavuša sa gotovo svedenim i prirodnim izgledom. Sudeći po ovoj ekskluzivn­oj priči, od mlađane

Deniz nas u narednom periodu očekuje još mnogo pikanterij­a.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia