Alo!

NINA NA INSTAGRAMU TOP u stvarnosti šok!

Starleta je ručala u poznatom restoranu, ali ovaj put iz kuće nije ponela lice s Instagrama

- PIŠE: MILI ČOLIĆ

Jedno lice je sređeno, čisto, našminkano i provučeno kroz filtere, a drugo je teško prepoznatl­jivo i odstupa od onog koje zna većina

Rijaliti učesnica Nina Prlja (29) dokazuje onu savremenu izreku „Život nije Instagram“, ali tek kada je vidite i sretnete uživo, usred bela dana. Paparaco Alo! našao se u toj situaciji i fotografis­ao je starletu bez trunke šminke kako u poznatom prestoničk­om restoranu uživa sa prijatelji­com.

Nije vam potrebno oko sokolovo da uočite razliku u Nininom izgledu na Instagramu i uživo. Za žene inače važi ono uvreženo mišljenje da imaju hiljadu lica, ali mi smo posle ovih fotografij­a sigurni da Prlja ima dva. Jedno lice je sređeno, čisto, našminkano i provučeno kroz filtere i njega možemo videti na društvenim mrežama i

Instagramu na kome je prati 111.000 ljudi. Drugo, teško prepoznatl­jivo, može se sresti u Beogradu i mnogo odstupa od onog kome se dive oni koji lajkuju i komentariš­u Nininu lepotu i atraktivno­st. Učesnica rijalitija „Parovi“kao da ne mari kako će izgledati u javnosti jer je ovaj put među svet izašla i prilično neuredne kose, bez frizure i u garderobi koja ne odgovara mestu koje je posetila. To što nije imala frizuru posebno je interesant­no jer je Nina po formalnom obrazovanj­u i zanimanju upravo frizerka.

Podsećanja radi, Prlja je široj javnosti postala poznata kada je privedena na Aerodromu „Nikola Tesla“pod sumnjom da je švercovala kokain iz Dubaija u donjem vešu. Nakon izlaska iz pritvora, Prlja je ušla u rijaliti „Parovi“, a potom je objavila knjigu „Prvom klasom do ćelije 12“, koja predstavlj­a autobiogra­fsku priču.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia