Alo!

NEMAM PARA, A NEMAM NI ŠTA DA IZGUBIM! HVALA ŽELJKU KOJI ME JE POZVAO I DAO PRILIKU DA ZARADIM NOVAC

- PIŠE: VESNA ĐORĐEVIĆ

Jedna od najstariji­h takmičarki ove sezone Zadruge, Tanja Jovićević, pred ulazak u „belu kuću“otkrila je razloge svoje odluke da se vrati na mesto s kojeg je uplakana otišla pre par godina.

Kako kaže, u prvoj sezoni su je poremetila osećanja za koja je verovala da gaji prema Mikiju Đuričiću.

- Utripovala sam da sam zaljubljen­a u njega, zato što smo dosta vremena provodili zajedno, delili smo ista životna uverenja, slušali istu muziku... On je bio jedina svetla tačka i osoba koja me razumela u tom trenutku. Našu bliskost i povezanost sam tumačila na drugačiji način, ali me je on otreznio - rekla je iskreno za Alo! Tanja.

Kako kaže, ovoga puta ulazi spremna da ostane do kraja i ne planira da se upušta u ljubavne odnose ni sa kim.

- Muškarac kakav meni treba i kakvog želim ne može da bude deo rijalitija. Prosto, nije moguće. Svi ovde ulaze ili zbog popularnos­ti ili zbog novca, kao što

je to slučaj sa mnom, ali meni treba neko ko je i ostvaren i uspešan - kaže ona, i dodaje da u kući ne vidi konkurenci­ju, jer je autentična i drugačija od većine. - Ove polugole devojke, starlete, zaista nisu moj nivo niti mislim da ću imati temu za razgovor s njima.

Zato ću se držati Mikija, Baneta Čolaka i starih zadrugara s kojima imam o čemu da pričam - kaže Tanja Jovićević za Alo!, i dodaje:

-Već dugo nemam posla, korona je ubila sve što je postojalo pre, a kako sam čula, ovaj treći talas preti da bude još gori i da nas ponovo zatvore. Kada je već tako, onda je moj ulazak u rijaliti pametna odluka jer, ako sam već zatvorena, da bar budem plaćena za to - našalila se Tanja.

UTRIPOVALA SAM DA SAM SE ZALJUBILA U MIKIJA ĐURIČIĆA, A U STVARI GA VOLIM KAO BRATA Tanja Bez partnera sam, porodice, bez posla... Niko me ne čeka BILA SAM U PRVOJ SEZONI I RED JE DA UĐEM U POSLEDNJU, DA ZAOKRUŽIM PRIČU Tanja

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia