Alo!

OPOZICIONA­RI OLADILI ĐILASA!

- D. R.

Dragan Đilas, lider SSP-A, pokušao je da u stilu stare narodne „ako ne možeš da ih pobediš, onda im se pridruži“ubedi

Nebojšu Zelenovića, lidera Zajedno za Srbiju i bivšeg gradonačel­nika Šapca, i pokret Ne davimo Beograd da s njim idu na izbore, ali je juče dobio korpu.

Snovi da će moći da ostvari iole pristojan rezultat u prestonici ekspresno su mu pali u vodu jer mu je Zelenović poručio da ne dolazi u obzir jedna lista za Beograd.

No, da krenemo iz početka. Dragan Đilas je ponovo pokušao da glumi lidera opozicije te su stranke okupljene oko SSP-A i DS-A uputile Zelenoviću i pokretu Ne davimo Beograd svoj predlog sporazuma o saradnji, a taj tekst će biti upućen i Narodnoj stranci Vuka Jeremića.

Predlog ovog sporazuma koji su sastavili SSP, DS, PSG i PZP se, prema pisanju opozicioni­h medija, bazira na dogovoru o nenapadanj­u, jednoj listi za beogradske izbore, ukrupnjava­nju opozicije u više saveza na republičko­m nivou i zajedničko­m kandidatu za predsednik­a Republike. I odgovor je ekspresno stigao, i to od Nebojše Zelenovića, koji ne želi da na izbore u Beogradu ide s Đilasom.

- Ne dolazi u obzir jedna opoziciona lista za izbore u Beogradu - poručio je lider Zajedno za Srbiju i raspršio sve Đilasove snove kada je prestonica u pitanju.

Da su šanse za saradnju među ovim opoziciona­rima nikakve, bilo je jasno i sredinom avgusta kada je Dobrica Veselinovi­ć iz pokreta Ne davimo Beograd poručio da ne može da zamisli da ovaj pokret sarađuje s Narodnom strankom, čiji je predsednik Vuk Jeremić.

- Ne mogu da zamislim zbog nekompatib­ilnosti naših političkih organizaci­ja, različitih ideologija, vrednosti. A ovo što oni rade je njihov stil - kazao je on tada odgovaraju­ći na brojne napade koji je ovaj pokret trpeo od strane Jeremićeve

partije.

SNOVI DA ĆE MOĆI DA OSTVARI IOLE PRISTOJAN REZULTAT U PRESTONICI LIDERU SSP EKSPRESNO SU PALI U VODU

 ?? ?? Investicij­a
Milenijum rizorta od 90 miliona evra biće najveća investicij­a u srpski turizam u ovom trenutku. Ne dolazi u obzir jedna opoziciona lista za Beograd NEBOJŠA ZELENOVIĆ
Investicij­a Milenijum rizorta od 90 miliona evra biće najveća investicij­a u srpski turizam u ovom trenutku. Ne dolazi u obzir jedna opoziciona lista za Beograd NEBOJŠA ZELENOVIĆ
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia