Alo!

Ako znate nešto, javite policiji

Put su viđeni u nedelju, 26. septembra, u selu Žitkovac, odakle su se „folksvagen­om pasat“crne boje aleksinačk­ih registarsk­ih tablica AL 028AI uputili ka Aleksincu. Oni su se tada vraćali iz sela Moravac, gde su bili kod Goranove su Đokići žrtve neke krim

- U Aleksincu Žandarmi su juče čamcem obilazili Bovansko jezero i sonarom

Pet dana nakon nestanka porodice Đokić iz Aleksinca i dalje nema ni naznaka šta se desilo s njima! U potragu su juče uključeni i ronioci niške Žandarmeri­je koji su pretraživa­li Bovansko jezero! Njihovi rođaci strahuju da ih je neko oteo!

- Policija je na terenu i radi se intenzivno na pronalasku ove tročlane porodice. Policajci su raspoređen­i i obilaze deonice rekli su juče iz policije.

Žandarmi su juče čamcem obilazili i Bovansko jezero i sonarom pretraživa­li dno nadajući se bilo kakvom tragu.

- Kada bi na nešto sumnjivo naišli, to mesto bi pregledali i ronioci ove jedinice. Međutim, potraga za Đokićima zasad nije dala nikakvih rezultata - kaže izvor Alo!.

Goran (57), njegove 56-godišnja supruga Gordane i 25-godišnja ćerka Lidija poslednji

Menjačnica Đokića pretraživa­li dno majke i pravili zimnicu.

- Sigurnosne kamere poslednji put su ih snimile u 00.10 kod auto-perionice na izlazu iz Žitkovca, na putu između Moravca do Aleksinca. Nakon toga krenuli su ka Moravskom mostu i tamo im se

Policija je juče apelovala na sve građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informacij­u o ovoj porodici, obrate najbližoj policijsko­j stanici ili na telefon 192 i 018/522-982.

izgubio svaki trag - kaže naš sagovornik.

On dodaje da je policija pretraživa­la ne samo ovu deonicu već i sve puteve u okolini Aleksinca, tragajući za njihovim automobilo­m. Tako se došlo i do Bovanskog jezera.

- Najpre se posumnjalo da su kolima sleteli sa puta. Međutim, policija na terenu nije pronašla ni jedan jedini trag. Ne isključuje se mogućnost da

Policija patroliral­a putevima oko Aleksinca

Nestali pre pet dana: Goran, Lidija i Gordana

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia