Alo!

Žoc i Dule bebe za mene

-

- Saša Đani Ćurčić uskoro će zaploviti u trenerske vode. On je u intervjuu za B92 otkrio da ima neophodnu

PRO licencu i da već može da preuzme neki klub iz Superlige ili iz Prve lige Srbije, ali sudeći po tome da s bivšim klubom iz Humske nije u dobrim odnosima, teško da će tamo zakoračiti na trenersku scenu. - Nisam u vajbu s upravom Partizana. Nisam neko ko 15 godina ide na stadion. Predsednik države je moj lični prijatelj, porodice nam se znaju, malo me pogađaju vređanja Vučića sa tribina. Otkad se desilo ono sa Ivicom Kraljem uživo, ja sam se distancira­o. Više volim porodicu Vučić nego Partizan. Ja se s Vučićevom decom čujem još iz Ćurčić kaže da je uz trenersku obuku prošao i daleko važniju uličnu školu.

- Imam životno iskustvo šta sam sve prošao. Beogradsku, njujoršku i londonsku ulicu. Ne bojim se trenerske vrteške Superlige. Postoje treneri koji su smenjivi i oni koji su nesmenjivi, ja sam u drugoj grupi. Neka dođu i menadžeri da mi sastave tim, mogu da mi igraju malinari iz Arilja i vodoinstal­ateri, sve ću da ih namestim, pomeram i komandujem. Nenad Lalatović, Željko Obradović, Duško Vujošević biće male bebe za mene po temperamen­tu! vremena kada je bio u opoziciji. Pogađaju me skandiranj­a i zato ne gledam Partizan jer znam da ću ih u nekom trenutku čuti na TV. Teško mi je po želudac izjavio je Ćurčić.

Večitog rivala Crvenu zvezdu, kaže, prati redovno.

- Svaka čast Stankoviću, treba imati hrabrost da ti Zvezda bude prvi trenerski posao. Isto kao i Jokanoviću Partizan. Ima nekih trenera koji se rode za takvo mesto, možda sam i ja za to - dodao je bivši fudbaler Boltona, Aston Vile, Kristal Palasa...

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia