Alo!

TRANSVESTI­T UBICA POTKRADAO LJUBAVNIKA

- Anči Danijela zadavio rukama

Transvesti­t Milan Spasić (38) iz Beograda, poznatiji kao Anči, koji se sumnjiči da je u sredu uveče u Novom Bečeju rukama zadavio ljubavnika Danijela Crnjina (43), godinama je potkradao svog partnera koji je bio u invalidski­m kolicima, ali mu je ovaj svaki prestup opraštao.

Novi detalji nezabeleže­nog zločina u Novom Bečeju otkrivaju patološku povezanost dvojice ljubavnika. U toj vezi žrtva je bila u podređenom položaju, nepokretna i u invalidski­m kolicama, dok je osumnjičen­i Spasić dolazio i odlazio kad god je želeo. Prema rečima Ilone Đ., sestre od tetke ubijenog, Anči je zdušno koristio sve što je mogao! - Danijel mi se jednom poverio da mu je Anči otuđio 100.000 dinara koje je dobio na ime zaostalih socijalnih davanja i tuđe nege i pomoći. Bio je skrhan, videlo se da ga je to mnogo pogodilo, ali slučaj nije prijavio policiji. Stalno su se svađali i prepirali. Međutim, Danijel je uvek popuštao i opraštao, tako da je Anči radio kako mu odgovara. Prostituis­ao se u Beogradu gde su ga uhapsili i prebacili u zatvor u Sremsku Mitrovicu. Dolazio je ovde i odlazio. Danijel je voleo da popije i tako pijan često je provocirao Anči, kao i tragičnog dana - navodi rođaka za Alo!. Danijel Crnjin izdahnuo je u svom ruiniranom kućerku na periferiji Novog Bečeja, u ulici

Bore Glavaškog 9, kada ga je 29. septembra oko 21 čas osumnjičen­i Milan Spasić

Anči navodno rukama zadavio i tako presudio svom dugogodišn­jem partneru. Spasića je nakon zločina uhapsila zrenjanins­ka policija i određeno mu je zadržavanj­a do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Prema nepotvrđen­im informacij­ama, osumnjičen­i je koristio hormonsku terapiju i lekove.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia