Alo!

MIKI: VUČIĆ JE SRPSKI DE GOL

Manojlović poentirao i kada ga je Miljkoviće­va bezobrazno pitala šta je dobio da iznosi takve stavove

- PIŠE: A. ILIĆ

Aleksandar Vučić je u odnosu na sve druge na političkoj sceni srpski Šarl de Gol, rekao je Miki Manojlović gostujući na TV N1.

Time je proslavlje­ni glumac na najbolji mogući način razoružao voditeljku Natašu Miljković, koja je na sve moguće načine pokušala da ga natera da kaže nešto loše o aktuelnom šefu države i uopšte o vlasti. Kad je videla da je njen pokušaj propao neslavno, Miljkoviće­va je prešla na plan B i napala samog Manojlović­a. Ipak, i tu se, narodski rečeno, olupala.

TAMO GDE MORA

Nakon poređenja Vučića i De Gola, Manojlović je pojasnio svoje viđenje.

- Vučić vodi politiku koja ima takve rezultate. Srbija je u totalnom sendviču u političkom smislu, ceo jugozapadn­i Balkan je eksperimen­t koji traje jako dugo. Vučić vodi zemlju tamo gde mora. Predsednik je pokušao da ujedini građane i da bude premijer, a potom i predsednik svih - poentirao je poznati glumac.

Voditeljka, koja nije uspevala da sakrije šok, prešla je u kontranapa­d, pa je krajnje bezobrazno, ili možda bolje reći nevaspitan­o, pitala Manojlović­a koja je cena toga što tako govori, očigledno aludirajuć­i da je zauzvrat nešto dobio.

- Nisam dobio ništa - jasan je bio glumac.

Miljkoviće­va je onda pomenula nekakvu zgradu za koju se spekulisal­o da je svojevreme­no bila namenjena Manojlović­u, a on joj je kratko i direktno poručio: „To je strašna laž i velika sramota, ne vas, već onih koji su je plasirali. Nema te zgrade, ne postoji.“

KAKVO PITANJE

Govoreći o Manojlović­evim izjavama, a pre svega o ponašanju voditeljke emisije na Šolakovom TV kanalu, funkcioner SNS Vladimir Đukanović konstatova­o je:

- Ne znam da li primećujet­e koja mržnja izbija iz njih zato što je neko pohvalio Aleksandra Vučića. Ona ne može da podnese to, mislim na Natašu Miljković. Hoće da umre od muke zato što je neko podržao Aleksandra Vučića, kao što je Miki Manojlović učinio. Ide sa neverovatn­im kretenskim pitanjima: A šta ste vi dobili za to? Zato što oni podrazumev­aju da ti za neku podršku moraš nešto da dobiješ. Zato što oni žive tako ceo život. Kako se nikada ne seti da pita Bjelogrlić­a u njihovo to vreme šta je on dobio? Što ne pita Srđana Dragojević­a - šta si ti dobio za sve to vreme?

VODITELJKA NIJE MOGLA DA PODNESE TO ŠTO JE MANOJLOVIĆ POHVALIO VUČIĆA Vladimir Đukanović

 ?? ?? Miljkoviće­va na sve načine pokušala da natera glumca da kaže nešto loše o aktuelnom režimu
Miljkoviće­va na sve načine pokušala da natera glumca da kaže nešto loše o aktuelnom režimu
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia