Alo!

Odbačen sam od srpskog naroda

- A. I.

Milomir Marić, glavni i odgovorni urednik TV Hepi, izjavio je juče da je predsednik Rusije Vladimir Putin preuzeo ideje lidera radikala Vojislava Šešelja.

On je najpre podsetio da je predsednik SRS jedini političar koji se povukao posle izbora.

- Ipak, njegove ideje su planetarno pobedile. Ovo što Putin govori, da nikada u istoriji Ukrajinci nisu postojali, da su to izmislili komunisti, da Ukrajina ne postoji i da je cilj njegove borbe da sruši fašističku kliku u Kijevu i da denacifiku­je i demilitari­zuje Ukrajinu, to je rekao Šešelj još 1989. godine. Govorio je da nikakvi Hrvati, Bošnjaci, Crnogorci, Makedonci ne postoje, da su granice izmislili komunisti u Titovom Jajcu - rekao je Marić u Jutarnjem programu TV Hepi.

On je podsetio na Šešeljevo zalaganje za veliku Srbiju, tj. za granicu Karlobag-ogulinkarl­ovac-virovitica i za rušenje ustaške vlasti u Zagrebu i razoružanj­e paravojnih ustaških formacija.

- Praktično je Vladimir Putin preuzeo sve ideje Vojislava Šešelj - kazao je Marić. Lider radikala juče za Alo! nije želeo da prokomenta­riše Marićeve navode i poručio da više ne želi da daje izjave za medije jer se povukao iz politike.

Podsetimo, Šešelj je nakon izbora najavio da će tu stranku na sledećim izborima verovatno voditi drugi predsednik.

- Ne osećam se dobro, a već sam dva puta na izborima odbačen od srpskog naroda i ja sam to shvatio kao krajnji trenutak da se povučem - poručio je on početkom aprila.

RUSKI PREDSEDNIK SADA GOVORI ONO ŠTO JE VOJA JOŠ 1989. GODINE PRIČAO Milomir Marić

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia