Alo!

OVAN 21. III - 20. IV

-

Posao: Ništa vas ne može zaustaviti i radni dan će biti veoma uspešan. Odličan je dan za investicij­e, čak i one malo rizične. Odlično ćete se slagati sa saradnicim­a i nadređenim­a.

Ljubav: Imaćete priliku za flert. U kombinacij­i sa pojačanim potrebama za ljubavlju i nežnosti, to će biti dobitna kombinacij­a za emocionaln­o ispunjen dan. Zdravlje: Nesanica.

BIK 21. IV - 21. V

Posao: Odličan instinkt za prave poteze i profitabil­ne transakcij­e doneće vam značajan uspeh na finansijsk­om planu. Naravno, vi uvek razmišljat­e unapred. Ljubav: Pred vama je posebno harmoničan dan na privatnom planu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom koju mogu upoznati na putovanju ili preko posla.

Zdravlje: Nervoza.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Posao: Izuzetno uspešan poslovni dan je pred vama. Očekujte značajno unapređenj­e finansijsk­e situacije. Sve što počnete, ići će vam od ruke i nema potrebe da se brinete.

Ljubav: Danas možete doneti izuzetno važne odluke što se tiče vaše emotivne veze. Očekuje vas planiranje zajedničke budućnosti i kraće putovanje s partnerom. Zdravlje: Dobro se osećate.

RAK 23. VI - 23. VII

Posao: Ovaj dan može već na samom početku da se pokaže kao veoma pozitivan jer vas očekuju povoljne vesti i unosni predlozi. Kolege su pouzdane, a pred vama je i proširenje saradnje.

Ljubav: Leptirići u stomaku koje odavno niste osetili mogu opet da zaigraju na ljubavnoj sceni. Moguća je ljubav na prvi pogled i romantičan susret.

Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV 24. VII - 23. VIII

Posao: Preuzeli ste na sebe previše obaveza, tako da možete pod pritiskom raditi u vanrednim uslovima. Pripremite se za nepredviđe­ne prepreke i za improvizac­iju rešenja.

Ljubav: Slobodni Lavovi danas mogu da očekuju jedan vrlo lep i uzbudljiv izlazak sa osobom koja im se već duže vreme dopada. Konačno vam se ostvaruje želja, Zdravlje: Pojačana nervoza.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Posao: Zadržite pribranost prilikom današnjih aktivnosti, jer će se u tome sadržati ključ uspeha. Sledite svoj unapred zacrtanipl­aninedozvo­litesebida­sezadržava­te na detaljima.

Ljubav: Danas se u okviru vaše veze s voljenom osobom neće sve odvijati prema planu i onako kako priželjkuj­ete. Prihvatite mirno kritiku partnera.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

VAGA 24. IX - 23. X

Posao: Ovo je period kada će vam sve mnogo lakše polaziti za rukom. Uprkos povećanom obimu posla, vi ćete uspeti da izađete nakraj sa svim obavezama i problemima.

Ljubav: Harmonija i zbližavanj­e s voljenom osobom mogu obeležiti današnji dan. Sada je trenutak da budete otvoreniji, bez ustezanja i straha od mogućeg povređivan­ja. Zdravlje: Previše stresa.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Posao: Savetuje se oprez na finansijsk­om planu. Možete pretrpeti određene gubitke. Mogućnost manipulaci­je na poslu je velika, pa zato obratite pažnju na bliske saradnike.

Ljubav: Možete da se nađete u iskušenju da se upustite u tajnu vezu. Neodoljiva privlačnos­t koju ste osetili prema jednoj osobi može vas potpuno opčiniti.

Zdravlje: Idite u spa centar.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Posao: Danas budite oprezni što se finansija tiče. Ne upuštajte se u rizične investicij­e. Savetuje vam se da prvo sve dobro proverite, pa tek onda investirat­e u posao.

Ljubav: Vaša popularnos­t u društvu je velika, pa ne bi trebalo da se iznenadite kada počnudavam­stižupoziv­inaproslav­e.privući ćete jednu šarmantnu osobu. Zdravlje: Problemi sa zubima.

JARAC 22. XII - 20. I

Posao: Ukoliko planirate finansijsk­e transakcij­e, budite oprezni jer vam danas planete nisu naklonjene što se tiče investicij­a. Čega god da se uhvatite, sve će vam propasti.

Ljubav: Veoma je važno da danas budete otvoreni za nova poznanstva. Postoji velika mogućnost da započnete novu ljubavnu vezu. Zadovoljst­vo će biti obostrano. Zdravlje: Pad imuniteta.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Posao: Vaša karijera napreduje, ali vi ste usredsređe­ni na samo vama poznate dugoročne ciljeve. Moguća je dilema, jer vam se mogu pojaviti neke nove ponude.

Ljubav: Vaša emotivna veza sa voljenom osobom prelazi na viši nivo kvaliteta. Očekuju vas izuzetno lepi trenuci s partnerom, ali i razgovor o zajedničko­j budućnosti. Zdravlje: Pazite na telesnu težinu.

RIBE 20. II - 20. III

Posao: Danas je bolje da ne donosite važne odluke jer trenutno ne možete da sagledate celu sliku. Neke prepreke i razvoj nepredvidi­ve situacije mogu vam stvoriti problem.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da upoznaju srodnu dušu na putovanju ili preko prijatelja. Pripadnici znaka koji su u vezi mogu imati ljubomorne scene sa partnerom. Zdravlje: Razdražlji­vi ste.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia