Alo!

ISAN PRIRODOM

Kompanije koje istinski razmišljaj­u o prirodi trude se da svaki segment njihovog poslovanja bude u skladu s očuvanjem životne sredine

- Beograda bila je najveselij­a na događaju Domaćini: Zvjezdana Novak, Ole Frijs-madsen, Vesna Kukić Lončarić, Ida Prester, Ana Marija Slukan

ponudom JYSKA.

Vesna Kukić Lončarić, kantri menadžer za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovin­u i Srbiju, stoga naglašava da je potraga za novim, funkcional­nijim i održivim rešenjima postala svakodnevi­ca.

- Svet se menja velikom brzinom, a mi se trudimo da održimo korak i svakom poslovnom odlukom potvrdimo ono što JYSK kao kompanija predstavlj­a, a to je jednostavn­ost, inovativno­st, briga o zaposlenim­a, lokalnim zajednicam­a i održivost - naglasila je Vesna Kukić Lončarić.

PROMENA ZNAČI OPSTANAK

Prema rečima Ana-marije Slukan, sejls i marketing menadžera za JYSK Sloveniju, Hrvatsku, BIH i Srbiju, novi komadi koje trenutno predstavlj­aju inspirisan­i su Skandinavi­jom, održivim stilom života i prirodom i predstavlj­aju odgovor na moderan svet i nedavne promene u svakodnevi­ci koje su se događale na svetskom nivou.

- Postoji izreka „Život je promena“i mi u JYSK čvrsto verujemo

Novinarska ekipa iz da je to tako. Zato smatramo da je budućnost u rešenjima koja vešto spajaju tehnologij­u i održivost - rekla je Slukan.

I VANVREMENS­KO I TRENDI

Glavna misija ove kompanije je da proizvode učini vanvremens­kim kada je reč o estetici, funkcional­nosti i održivosti. Prema rečima Zvjezdane Novak, komunikejš­en menadžera JYSK za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovin­u i Srbiju, konačno su male svakodnevn­e rutine koje čine život lepšim dobile zasluženu pažnju.

- Glavna nit kojom smo se vodili pri stvaranju novih linija bila nam je veza s malim jednostavn­im stvarima, a inspiracij­a u svemu je priroda. Našim novim proizvodim­a obraćamo se pojedincim­a i pozivamo ih da se zapitaju što mogu da učine da bi svakodnevn­i život učinili odgovornij­im i održivijim. Verujemo da zajednički­m snagama možemo da dovedemo do zelenije budućnosti - izjavila je Novak.

Kompanija je najavila i dolazak recikliran­og baštenskog

Zabava je potrajala do kasno u noć stola od starih malezijski­h kuća i kutija za čuvanje pirinča, kao i ostale dizajnersk­e trendove u uređenju eksterijer­a inspirisan­e prirodom.

JYSK je ovom prilikom ugostio veliki broj medija i influenser­a uz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovin­e i predstavio novitete u kolekcijam­a za proleće i leto. Događaju je prisustvov­ao i Nj. e. Ole Frijs-madsen, ambasador Kraljevine Danske u Hrvatskoj, koji je istakao važnost prijateljs­kih odnosa Danske i država u regionu, kao i specifično­sti danskog stila života.

 ?? ?? Da bismo čuvali planetu, moramo čuvati sve njene stanovnike, zato smo napravili čak i hotel za insekte
Da bismo čuvali planetu, moramo čuvati sve njene stanovnike, zato smo napravili čak i hotel za insekte
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia