Alo!

ŠARIĆ NUDIO 20.000 € PO UBIJENOM POLICAJCU!

Nakon što je Milovac preživeo atentat, Šarić je tražio da egzekutori upadnu u bolnicu u kojoj ga je čuvala policija kako bi ga dokrajčili, i da nikog ne poštede

- Miilan Milovac PIŠE: EKIPA ALO!

Nakon ranjavanja Milana Milovca zvanog Cigla (47) u Ekvadoru, Darko Šarić pokušao je da ga dokrajči u bolnici. Presretnut­i razgovori na aplikaciji Skaj pokazali su da je pljevaljsk­i narko-bos egzekutori­ma nudio dodatnih 20.000 evra za svakog ubijenog policajca od onih koji su u bolnici čuvali Milovca!

Istraga koju su povele Evropol i Evrodžast pokazala je da je Pljevljak imao čak sedam kriptovani­h telefona dok je bio u pritvoru

Specijalno­g suda u Beogradu. Uz pomoć njih organizova­o je šverc kokaina iz Ekvadora, ali i ubistvo nekada bliskog saradnika koji mu je sada stajao na putu.

Presretnut­i razgovori pokazali su kako je funkcionis­ao Šarićev klan i doveli su do njegovog hapšenja za najteža krivična dela.

Šarić se tereti da je ubistvo Milana Milovca organizova­o sa Petrom Ćosićem, koji je uhapšen u Hrvatskoj. Milovac je svojevreme­no bio Šarićeva desna ruka, ali je u jednom trenutku preoteo Šarićeve kontakte i odmetnuo se.

Cigla je ranjen 13. novembra 2020. godine ispred teretane. Među

Pre šest meseci Zoran ostao bez oca

Kako je Alo! ekskluzivn­o objavio, sedam kriptovani­h uređaja kojima je iz ćelije upravljao klanom Šariću je dostavila jedna poznata javna ličnost za ogromnu svotu novca. Te uređaje platio je vrtoglavih 500.000 evra! - Policija ima saznanja ko je narko-bosu doneo telefone i tim povodom pokrenuta je istraga rekao je izvor Alo!.

tim, preživeo je kišu metaka, i dva meseca se lečio u bolnici. - Šarić nije želeo da dozvoli da se Milovac izvuče. S jedne strane, smetao mu je u poslovima s drogom. S druge strane, plašio se da će Milovac krenuti u osvetu kada se oporavi. Zato je tražio da se ubice pošalju u bolnicu i dokrajče ga - priča dobro obavešten izvor Alo!. Međutim, egzekutori koje je plaćao Šarić pribojaval­i su se policije koja je čuvala Milovca u bolnici. Tada je pljevaljsk­i narko-bos pokazao svu svoju beskrupulo­znost.

- Po svaku cenu je

Dok čeka da sud potvrdi optužnicu i zakaže suđenje, Goran Džonić, koji se tereti za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca, ćeliju deli sa turskim državljani­ma i pije „bromazepam­e“! Kako se nezvanično saznaje, Džonić je na lekovima za smirenje od kada su pronađena tela njegovog brata od tetke Gorana (57), njegove supruge Gordane (56) i bratanice Lidije (25). Redovno ide u šetnju, a odnedavno je u ćeliji dobio i TV.

Njegova advokatica Biljana Pešić rekla je za medije da Džonić i dalje tvrdi da nije pucao u rođake, već da je bio zadužen da prati njihovo kretanje. Iako je nakon hapšenja upro prstom u svoje sinove, sada tvrdi da Milan i Stefan nisu krivi i da nisu ništa znali o zločinu.

želeo Milovca mrtvog. Zato je ubicama ponudio po 20.000 evra za svakog policajca kojeg tom prilikom likvidiraj­u - kaže izvor Alo!.

Međutim, njegov pakleni plan se poremetio. Milovac je u januaru pušten na kućno lečenje, a dva dana kasnije, 12. januara 2021, pronađen je mrtav u svom domu. Navodno mu je pozlilo dan nakon puštanja iz bolnice, a sutradan u ranim jutarnjim satima je umro.

- Međutim, postoji sumnja da ga je dokrajčila upravo ekipa koju je Šarić organizova­o sa Ćosićem - navodi sagovornik Alo!.

 ?? ?? Naručio ubistvo iz zatvora: Darko Šarić Šarić se tereti da je ubistvo Milovca organizova­o sa Petrom Ćosićem, koji je uhapšen u Hrvatskoj
Naručio ubistvo iz zatvora: Darko Šarić Šarić se tereti da je ubistvo Milovca organizova­o sa Petrom Ćosićem, koji je uhapšen u Hrvatskoj
 ?? ?? Ubica iz Moravca ćeliju deli sa Turcima
Ubica iz Moravca ćeliju deli sa Turcima
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia