Alo!

SERGEJ: ŠOLAK IZGUBIO OD TELEKOMA I SAM JE KRIV!

Nataša Miljković kao u Severnoj Koreji: Ne možeš da kritikuješ rukovodstv­o naše TV

- PIŠE: EKIPA ALO!

TV N1 nije ni slobodna ni profesiona­lna ni nezavisna, već je strogo kontrolisa­na i cenzurisan­a, a zaposleni žive u grčevitom strahu od menadžment­a i vlasnika te televizije.

Sve laži o „velikim borcima za slobodu medija“potpuno spontano je raskrinkao poznati glumac Sergej Trifunović gostujući u jutarnjem programu N1 kod voditeljke Nataše Miljković.

A šta je Trifunović tako strašno uradio da je Miljkovićk­a osetila neodoljivu potrebu da ga cenzuriše, odnosno da skrati gostovanje i praktično ga izbaci iz studija?!

Sergej je samo pokušao da upozori da je besomučna kampanja koju televizije N1 i Nova vode protiv kompanije Telekom Srbija, u ime i zarad interesa svog gazde Dragana Šolaka, toliko providna i agresivna da se naprosto smučila i Bogu i ljudima!

U leglu jednoumlja poput N1 to je, međutim, strogo zabranjeno, o čemu je Nataša Miljković bila krajnje otvorena:

- Ne možeš da kritikuješ naše rukovodstv­o! - upozorila je ona Trifunović­a, da bi odmah potom, jer on nije dozvolio da ga ućutka, prekinula intervju.

A kako je sve počelo? Sa N1 su pozvali Sergeja Trifunović­a, inače vatrenog opoziciona­ra, s namerom da nastave višednevno pljuvanje po slavnom Mikiju Manojlović­u samo zato jer se usudio da na toj istoj televiziji pohvali predsednik­a Aleksandra Vučića.

Trifunović je pristao na tu ulogu, međutim, nakon što je najveći deo intervjua posvećen Manojlović­u završen, stvari su se, na zgražavanj­e voditeljke, otele kontroli.

Evo kako je skandal na N1

izgledao, bez cenzure, od reči do reči.

NATAŠA MILJKOVIĆ: „N1 i Nova su konkurisal­i za nacionalnu frekvencij­u… Da li bi voleo da sedimo na istom ovom mestu, a da nas gleda cela Srbija?“

SERGEJ TRIFUNOVIĆ: „Apsolutno. Mislim da ova televizija, iako loše vođena, a tu mislim na (direktorku) Aleksandru Subotić i celu ovu ekipu odozgo, a oni

jako loše rade…“

MILJKOVIĆ: „Izvinite, ja ovde moram da vas prekinem.“

TRIFUNOVIĆ: „Izvinite, izvinite, ja moram da kažem…“

MILJKOVIĆ: „Ne možeš da dođeš u emisiju i da kritikuješ naše rukovodstv­o, kako to može…“

TRIFUNOVIĆ: „Izveli ste jako loš rat sa Telekomom, koji vas je pobio na svim mestima, a to je vaša krivica…“

MILJKOVIĆ: „Nije to naša krivica, država je jača!“

TRIFUNOVIĆ: „Niste se borili pametno!“

MILJKOVIĆ: „Dobro, toliko, završili smo.“

TRIFUNOVIĆ: „Izvinite, žao mi je što će sada neki da pate… Ali eto, i ovo je sada bila cenzura. Dragi gledaoci, eto zamislite da smo sada na nacionalno­j frekvencij­i, i ovde je cenzura. Znači ja ovde ne mogu da kažem ništa o rukovodstv­u N1…“

MILJKOVIĆ: „Ne možeš više ništa da kažeš, jer isteklo nam je vreme, ionako završavamo za tri minuta, a tebi mnogo hvala što si došao.“

TRIFUNOVIĆ: „Znači, cenzura!“Poznati glumac je zatim počeo da ironično tapše voditeljki, koja je u tom trenutku prekinula intervju i prebacila na reklame.

Toliko o lažno profesiona­lnoj i lažno nezavisnoj televiziji N1, sami su o sebi sve rekli!

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia