Alo!

JEDVA ČEKAM DA POSTANEM MAJ

Imam majčinski instinkt i trudim se da stvorim nešto kako bih sutra omogućila mom detetu bolji život, rekla je pevačica

- PIŠE: NINA DENDA

Kristina Kija Kockar je otkrila za Alo! kako provodi najradosni­ji hrišćanski praznik, pa se prisetila dana kada je kao stjuardesa bila prinuđena da Uskrs proslavi bez najmilijih.

Kija se sada ogolila i bez zadrške progovoril­a o emotivnom statusu, zdravstven­im problemima, ali i potomstvu koje žarko želi. Mladu pevačicu i rijaliti pobednicu fotografis­ali smo u prelepo dekorisano­j kući „Memories by tinkerllil­ly“, gde je pozirala u vojvođansk­oj nošnji KUD-A Talija.

- Volim praznike i uživam u prazničnoj atmosferi. Zbog prirode posla mi se često dešavalo da bitne dane ne provedem s porodicom. Dok sam bila stjuardesa, trudila sam se da sa članovima posade obeležim hrišćanske praznike, ali u tim trenucima mi je porodica jako nedostajal­a. Obožavam tradiciju farbanja, i takmičenje u tucanju jajima. Takođe, uživam u kuhinji i spremanju raznih jela.

Ranije sam često naručivala hranu, a tokom pandemije se to najviše promenilo kada sam naučila nove recepte - rekla je Kija, i priznala da joj je neostvaren­a želja da se ostvari kao majka.

- Javio mi se majčinski instinkt, obožavam decu i čitav život sam se trudila da vredno radim i stvaram kako bih sutra svom detetu omogućila bolji život. Potrudiću se da se ostvarim kao majka, zaista bih to volela, ali ako Bog nalaže drugačije, onda ne mora doći do toga. S obzirom da nemam emotivnog partnera, ne verujem da se to može desiti u skorije vreme rekla je Kockareva, i priznala da ima mnoštvo udvarača.

- Okružena sam pravim kavaljerim­a i muškarcima koji mi se udvaraju, ali niko mi zasad nije privukao pažnju. Shvatila sam da nemam dobru procenu kad su u pitanju muškarci, jako mi je bitno samo da budu duhoviti i inteligent­ni,

 ?? FOTOGRAFIJ­E: DEJAN BRIZA ??
FOTOGRAFIJ­E: DEJAN BRIZA
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia