Alo!

LJUBAV I PORODICA SU NAŠA SNAGA!

- O. K.

TAMARA

Tamara Milutinovi­ć i

Uroš Živković jedni su od najangažov­anijih pevača sa naše javne scene, a posle ogromnog uspeha koji je postigao njihov duet „Nije realno“, jedva su dočekali da najradosni­ji hrišćanski praznik provedu s porodicom.

- Uskrs za mene predstavlj­a najznačajn­iji hrišćanski praznik i zbog toga ga proslavlja­mo zajedno sa svojim porodicama. Ovaj period mi je dragocen jer tada uspevam da nadoknadim sve ono što nisam zbog posla. Lepo je biti kod kuće s onima koje najviše voliš, pogotovo za ovaj praznik - kaže Milutinovi­ćeva, a njen kolega dodaje:

- Nekoliko dana pred praznik vlada euforija u porodičnom domu. Tradiciona­lno idemo u selo odakle su mi otac i pokojni deda, familijarn­o se okupimo, pečemo prase i to nam je jutarnji ritual. Nikada ne prođe bez muzike i bez čašice dobre rakije - priča Uroš, koji se trudi da za praznike bude najbolji domaćin. - Mi smo domaćinska porodica, ljudi dođu kod nas da ih lepo ugostimo i da se osećaju kako treba. Ne poštujem one koji slave praznike samo da bi ih slavili, a ne iz srca. Bez veze mi je to „dođite na supu, čorbu, sarmu i pečenje i doviđenja“. Mi to slavimo naveliko i uživamo u tome da smo zajedno do jutarnjih časova - navodi Živković, koji nije bio voljan da govori o ljubavnoj vezi. Za razliku od njega, Tamara ne krije da je zaljubljen­a i srećna, ali i da je posebno raduje što je za praznike pored svog emotivnog partnera. - Darkov i moj odnos je od prvog dana zahtevao mnogo odricanja s obe strane zbog veze na daljinu. Nismo znali kako ćemo da izvedemo da budemo zajedno za Uskrs, ali smo znali da ćemo biti jedno pored drugog. Kada imate čoveka s kojim se u svemu razumete, sve bude znatno lakše - zaključuje pevačica za Alo!.

Ne poštujem one koji slave praznike samo da bi ih slavili, a ne iz srca UROŠ

 ?? ?? Tamara i Uroš o emocijama i pravim vrednostim­a za najradosni­ji hrišćanski praznik
Lepo je biti kod kuće s onima koje najviše voliš, pogotovo za ovaj praznik
Tamara i Uroš o emocijama i pravim vrednostim­a za najradosni­ji hrišćanski praznik Lepo je biti kod kuće s onima koje najviše voliš, pogotovo za ovaj praznik
 ?? FOTO: ALEKSANDAR NALBANTJAN ??
FOTO: ALEKSANDAR NALBANTJAN

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia