Alo!

ZBOG ĆERKE SM VIŠE ZAVOLELI U

Supružnici su zajednički­m snagama ofarbali jaja i spremili trpezu kako bi njihova mezimica uživala u tradiciji

- PIŠE: OLIVERA KONATAR

Luna i Marko Miljković već treću godinu zaredom zajedno proslavlja­ju najradosni­ji hrišćanski praznik, a ovaj Uskrs dočekali su sa posebnom euforijom budući da je to prvi koji sa njima slavi ćerkica Mia.

Oni su u intervjuu za Alo! govorili o atmosferi koja vlada u njihovom domu, zajedničko­m spremanju praznične trpeze, kao i o planovima za proširenje porodice.

- Odmalena sam učena tradiciji i omiljeni deo mi je farbanje jaja i spremanje trpeze. Uskrs predstavlj­a najlepše trenutke sa ljudima koje volim. Osim hrane, volim taj takmičarsk­i duh kada je tucanje jajima u pitanju. Marko je definitivn­o taj koji uvek pobedi, a retko se desi da ja nekoga pobedim (smeh) - kaže Luna, dok Marko priznaje da su zbog ćerkice još više zavoleli praznike.

- Bebino rođenje promenilo je način na koji gledamo na praznike, budući da se još više radujemo tome što će ona biti sa nama i što ćemo je odmalena učiti da ih poštuje i da im se raduje. To su momenti koji čine detinjstvo lepim i bezbrižnim - navodi Miljković, koji je supruzi rado pomogao oko uskršnje trpeze.

- Jaja smo ofarbali zajedno kao i prošle godine. Zaista uživam u tome, lepo mi je i zanimljivo. Što se trpeze tiče, i za to smo se pobrinuli zajednički­m snagama, mada tata bolje sprema nego mama.

Napravila sam meze i salatice, a naručili smo ono što nisam stigla. To je ne samo bolja, nego i ukusnija opcija - našalila se Luna, koja bi volela da njihova mezimica dobije sestru ili brata.

- Voleli bismo da proširimo porodicu i ako bog da, imaćemo još dece. Čekamo da Mia bude malo samostalni­ja i da može da uživa u bebi kao prava starija sestra, možda i da pomogne mami.

 ?? FOTOGRAFIJ­E: DEJAN BRIZA ?? Ponosna na naslednicu
Voleli bismo da proširimo porodicu i ako bog da, imaćemo još dece čim Mia bude samostalni­ja
FOTOGRAFIJ­E: DEJAN BRIZA Ponosna na naslednicu Voleli bismo da proširimo porodicu i ako bog da, imaćemo još dece čim Mia bude samostalni­ja
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia