Alo!

RADNO VREME TOKOM PRAZNIKA

-

PIJACE

Sve pijace koje rade u sastavu Gradskih pijaca za vaskršnje i prvomajske praznike će raditi uobičajeno, od šest do 19 časova, saopštile su Gradske pijace. Zelene pijace neće raditi na Vaskrs, u nedelju 24. aprila, osim pijaca Zemun, Banovo brdo, Bele vode i Dušanovac, koje će raditi od šest do 13 časova. Veletržnic­e Beograd za Vaskrs i Prvi maj će raditi neprekidno 24 časa.

BUVLJAK

Pijaca Otvoreni tržni centar (OTC) Novi Beograd, popularni Buvljak, će na Vaskrs i u ponedeljak, 2. maja biti zatvorena.

PRODAVNICE

Lidl u Srbiji neće raditi samo za Vaskrs, ali potrošači koji budu želeli da kupovinu obave u subotu, 23. aprila, moći će neometano da posete Lidl prodavnice prema regularnom radnom vremenu od 8 do 22 časa. Sve IDEA, Roda i Merkator prodavnice će u subotu 23. aprila raditi puno radno vreme. Vaskrs će u ovim prodavnica­ma biti neradan dan, ali oni koji za praznike budu boravili na Kopaoniku ili Zlatiboru, moći će da kupuju i tokom svih prazničnih dana. Radno vreme IDEA prodavnica u ovim turistički­m mestima biće redovno tokom praznika, izuzev IDEA prodavnice na Zlatiboru u ulici Jovanke Jeftanović 5., koja će u nedelju raditi skraćeno do 15 časova.

POŠTE

Kada je o poštama reč, za vaskršnje praznike do 25. aprila, radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima i pošte na graničnim i administra­tivnim prelazima, njih ukupno 72. Svih dana praznika, Glavna pošta u Takovskoj 2. u Beogradu, pošta na aerodromu Nikola Tesla i pošte na graničnim i administra­tivnim prelazima, rade non-stop, saopšteno je iz Pošte Srbije. U ponedeljak

25. aprila radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte u Univereksp­ort objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru. Te pošte biće otvorene i u subotu 23. aprila, a tog dana dežuraće i druge pošte u većim gradovima i turistički­m centrima. Na Vaskrs, u nedelju 24. aprila, radiće beogradska Glavna pošta, pošta na aerodromu Nikola

Tesla kao i pošte na graničnim i administra­tivnim prelazima.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia