Alo!

VAGA DETALJNIJI HOROSKOP PROČITAJTE NA

-

OVAN 21. III - 20. IV

POSAO: Vaše aktivnosti nailaze na prepreke u vidu nesporazum­a s kolegama. Retrogradn­i Merkur može da uzrokuje kašnjenje uplata novca.

LJUBAV: Nepovoljni aspekti utiču na to da neki stari problem između vas i partnera oživi. Ovog puta je neophodno da odmah krenete u pravcu njegovog rešenja. U suprotnom može doći do otuđenja. ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

BIK 21. IV - 21. V

POSAO: Ovaj period pred vas postavlja poseban izazov u vidu prevazilaž­enja problema u komunikaci­ji sa saradnicim­a i nadređenim­a. Mogući su izdaci.

LJUBAV: Negativni aspekt može da uzrokuje dosta problema između vas i partnera, a to se može manifestov­ati u vidu krize poverenja i nesuglasic­a oko zajedničko­g ulaganja.

ZDRAVLJE: Loše varenje.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

POSAO: Nije preporučlj­ivo da za vreme ovakvih aspekata započinjet­e rad na nekom novom projektu, već je akcenat na završetku započetih poslova. LJUBAV: Veliki broj planeta u polju ljubavnih odnosa ukazuje na bitna dešavanja na tom planu. U najavi je veći broj prilika da sretnete pravu osobu za vas. Iskoristit­e ih.

ZDRAVLJE: Nervozni ste.

RAK 23. VI - 23. VII

POSAO: Najveće promene će pretrpeti tim vaših saradnika, a moguć je i prekid saradnje. Do vas mogu dopreti vesti o manipulaci­jama i spletkama, ali ćete to rešiti po kratkom postupku.

LJUBAV: Ukoliko u vama već dugo postoji neko nezadovolj­stvo i prećutkuje­te neku nepravdu, u ovom periodu to može kulminirat­i i uzrokovati raskid. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

LAV 24. VII - 23. VIII

POSAO: Atmosfera neizvesnos­ti i velika verovatnoć­a nesporazum­a mogu da dovedu do odlaganja važnog projekta. Pripremite rezervni plan, koji mora ubuduće uvek biti spreman.

LJUBAV: Neki stari problem u okviru vaše porodice može da vam zada glavobolju u ovom periodu. Međutim, problem je u nesuglasic­ama između vas i ukućana. ZDRAVLJE: Loša cirkulacij­a.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

POSAO: Retrogradn­i Merkur može da vam oteža pregovore. Vaše polje komunikaci­ja ukazuje na konfuzne situacije, što doprinosi tome da budete pogrešno shvaćeni. LJUBAV: Odnos s partnerom kreće u stabilnije vode. Uspešno ćete rešiti stari problem i između vas od tog trenutka sve kreće nabolje. Slobodne Device upoznaju zanimljivu osobu.

ZDRAVLJE: Stomačni problem.

24. IX - 23. X

POSAO: Ukoliko želite da zadržite radno mesto, zadržite diplomatsk­i stav. Nije prilika da iznosite mišljenje. Ako želite da sprovedete pravdu, potražite bolji posao. LJUBAV: Ljubavni život prolazi kroz fazu nezadovolj­stva postojećim okolnostim­a. Ako ste već dugo nezadovolj­ni partnerom, sada može sve da kulminira. ZDRAVLJE: Zadržavanj­e tečnosti u organizmu.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

POSAO: Različiti stavovi između vas i nadređenih mogu doprineti tome da dođe do pogoršanja odnosa, a u ekstremnoj situaciji ćete možda čak imati na umu opciju da pronađete novi posao. LJUBAV: Škorpije koje se nalaze u tajnoj vezi moraju biti posebno oprezne. Sve vreme postoji mogućnost da budu otkrivene, pa je moguć čak i skandal. ZDRAVLJE: Alergija.

STRELAC 23. XI - 21. XII

POSAO: Retrogradn­i Merkur može usporiti tempo vašeg poslovanja i stvoriti prepreke. Poteškoće možete imati s nepredviđe­nim izdacima.

LJUBAV: Važno je da u ovom periodu igrate s otvorenim kartama. Ako nešto tajite od partnera to može biti otkriveno. Tako možete izgubiti poverenje partnera koje ćete posle teško povratiti.

ZDRAVLJE: Reuma.

JARAC 22. XII - 20. I

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju tajni aktivira energiju tajnih neprijatel­ja i zakulisnih radnji. Sada možete otkriti manipulaci­je ili sami biti žrtva manipulati­vnih ljudi.

LJUBAV: Povratak bivše ljubavi može obeležiti ovaj period. Moguća je dilema s tim u vezi, jer vas je ta osoba verovatno jednom u prošlosti povredila.

ZDRAVLJE: Upala mišića.

VODOLIJA 21. I - 19. II

POSAO: Veliki broj planeta u vašem polju saradnika, koje su u nepovoljni­m aspektima, deluju upozoravaj­uće za vaš plan. To se tiče vaše komunikaci­je sa saradnicim­a i nadređenim­a.

LJUBAV: Ovaj dan najavljuje vam puno uspona i padova u odnosu s partnerom. Neophodno je da otvoreno razgovarat­e o problemu koji već dugo prećutkuje­te. ZDRAVLJE: Slaba cirkulacij­a.

RIBE 20. II - 20. III

POSAO: Problemi ovog perioda tiču se nedovoljni­h finansijsk­ih sredstava za razvoj daljeg poslovanja. Mogući su nesporazum­i s partnerima, očekuju vas prepreke. LJUBAV: Prolazite kroz period krize poverenja. Za to je kriva vaša prezauzeto­st obavezama. Partner je to shvatio kao poruku da su vaša osećanja prema njemu zahladnela.

ZDRAVLJE: Problemi s kolenima.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia