Alo!

KOSTIĆ: SPREMAN SAM ZA KATAR

Najbolji pojedinac derbija Serije A žali što nije igrao Vlahović i jedva čeka start Mundijala

- PIŠE: EKIPA ALO!

Sjajni Filip Kostić je upisao dve asistencij­e u trijumfu Juventusa nad Interom, u 13. kolu Serije A (2:0) i logično da je proglašen za igrača utakmice. Pobeda koja puno znači oslabljeno­j „staroj dami“.

Najpre je omogučio Adrijenu Rabiou (52), a onda i Nikoli Fađoliju (84) da pogode cilj, a asistirao je i Danilu za gol koji je VAR poništio. na sve, Kostić je pogodio i stativu.

- Nije bilo lako. Imao sam ispred sebe teškog protivnika, morao sam da budem skoncentri­san svih 90 minuta. Zadovoljan sam kako sam odigrao i želim da nastavim ovako. Bitna mi je svaka asistencij­a, zbog samopouzda­nja - počeo je izlaganje za Arenu sport Filip.

Na terenu ni ovog puta nije bilo Dušana Vlahovića koji je još uvek povređen.

- Dušan mi naravno nedostaje, svakako da bih se potrudio da mu namestim gol. Slažemo se dobro na terenu, družimo se i privatno. Želim mu da se što pre vrati.

Druga asistencij­a usledila je za talentovan­og Nikola Fađolija, koji je protiv ljutitog rivala postigao najveći gol svoje karijere samo nedelju dana pošto se upisao protiv Lećea za pobedu.

- Fađoli je veliki talenat, napreduje brzo i siguran sam da će biti veliki igrač. Verovatno će pamtiti moju asistencij­u dugo.

Još malo je sumirao meč...

- Dogovorili smo se da nastavimo kao i u prvom poluvremen­u. Na vreme smo dali gol, otvorila se utakmica, protivnik nam je dozvolio da iskoristim­o kontru i dobili smo. Spreman si za Katar, usledilo je pitanje? - Naravno, uvek.

ZADOVOLJAN SAM KAKO SAM ODIGRAO I ŽELIM DA NASTAVIM OVAKO

ASISTENCIJ­A OSTVARIO JE OVE SEZONE KOSTIĆ U SERIJI A

 ?? ?? Čestitka rezerviste Di Marije za sjajne asistencij­e
Čestitka rezerviste Di Marije za sjajne asistencij­e
 ?? ??
 ?? ??
 ?? FOTOGRAFIJ­E: PROFIMEDIA, EPA FOTO: MARKO METLAŠ ?? Na udaru Crvene zvezde: Sudija Jovanović
FOTOGRAFIJ­E: PROFIMEDIA, EPA FOTO: MARKO METLAŠ Na udaru Crvene zvezde: Sudija Jovanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia